Sitespor Rüzgar'ın hızını kesti

Sitespor Rüzgar'ın hızını kesti

İstanbul U16 Ligi 28. grub takımlarından İstanbul Sitespor, evinde konuk ettiği Rüzgarlıbahçe takımını 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

İstanbul U16 Ligi 28. grub takımlarından İstanbul Sitespor, evinde konuk ettiği Rüzgarlıbahçe takımını 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

İstanbul Site Sahasında oynanan ve Mahir Koca, Samet Akan, Eren Erdoğan hakem triosunun yönettiği mücadele yağışlı bir  havada başladı. Maça İstanbul Sitespor'un başlama vuruşuyla başlandı. İlk dakikadan itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Sitespor 6.dakikada Barış Gürel’in ara pasını iyi değerlendiren Berat Kaya, güzel bir plaseyle Sitespor'u 1–0 öne geçirdi. Atak bir futbol oynayan ev sahibi Sitespor 12.dakikada Caner Koçer'in ayağından ikinci golü bularak durumu 2 – 0 getirdi.Bu dakikadan sonra birçok pozisyondan ev sahibi Sitespor yararlanamadı ve ilk devre bu sonuçla bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Rüzgarlıbahçe başlama vuruşuyla ilk atağında golüne kavuştu skoru 2-1 yaptı.Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla her iki takım birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. Sitespor 45.dakikada ceza sahasında düşürülen Berkant Kaya takımına penaltıyı kazandırdı, atışı kullanan Berat Kaya penaltıyı kaçırdı.Saha şartlarının yağış dolayısıyla ağırlaşması sonucunda her iki takımda istediği oyunu sahada yansıtamadılar iki takımda bol pas hatası yaptılar. Daha istekli ve sahaya alışkın olan ev sahibi Sitespor 54.dakikada kendisinin 2. takımının 3. golünü atan Berat Kaya'nın attığı golle maçın skorunu belirlediler 3-1.

istanbul-sitespor1-002.jpgistanbul-sitespor2-002.jpgistanbul-sitespor3-002.jpgistanbul-sitespor4-002.jpgistanbul-sitespor5-002.jpg

 

Haber-Foto : Selim Şafak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.