Sitespor'un Kanlıca keyfi

Sitespor'un Kanlıca keyfi

İst.Sitespor Sahasında Pazar günü saat 16:00'da oynanan 2.Amatör Ligi 18.Grup İst.Sitespor – Kanlıcaspor maçını Kağan Kanbur - Aydın Çavuşoğlu - Orhan Mergavul Hakem triosu Levent İbrikçi saha Komiseri yönetiminde güzel bir havada başladı.

İst.Sitespor Sahasında  Pazar  günü saat 16:00'da oynanan 2.Amatör Ligi 18.Grup  İst.Sitespor – Kanlıcaspor  maçını Kağan Kanbur - Aydın Çavuşoğlu - Orhan Mergavul Hakem triosu Levent İbrikçi saha Komiseri yönetiminde güzel bir  havada başladı.

Maça Konuk takımın vuruşuyla başlandı . Maçın ilk dakikalarında her iki takım birbirlerine üstünlük kurmak için çaba harcarken sahanın toprak oluşu sebebiyle bir çok pozisyondan netice alamadılar. İst. Sitespor kalecisinin uzun kale atışı neticesinde 24.dakikada topla buluşan Mustafa Turan (Papen Mustafa) Ceza sahasında iki kişinin markajına rağmen girerek yapılan müdahale sonucu düşürüldü ve takımına penaltı kazandırdı. Kazanılan penaltı atışını kullanan Mustafa Turan topu ve kaleciye farklı köşelere göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi .İlk yarı başka gol sesi çıkmadı ve bu sonuçla bitti.

İkinci yarıya İst.Sitespor başladı ve öne geçmenin rahatlığıyla dikkatli ve kontratak futbol oynamaya çalıştı. İkinci yarıda her iki takımda istekli ve arzulu futbol oynamasına rağmen sonuca etki edecek skor elde edemediler. Bu sonuçla üç puanı kazana ev sahibi İst.Sitespor Bu haftayı kazançlı kapattı. 

Bu galibiyetle 13 puana yükselerek grupta iddialı olduğunu gösteren Sitespor önümüzdeki hafta deplasmanda Atalarspor'la karşılaşırken, 11 puanda kalan Kanlıcaspor evinde Ortadağspor'u misafir edecek.

av1.jpgav2.jpgav3.jpgav4.jpg

 

Haber-Foto: Selim ŞAFAK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.