Sivri: Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin

Sivri: Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta Pazar Günü deplasmanda lider Düzyurtspor ile karşılaşacak Çıksalınspor'da Genel Kaptan Furkan Sivri güçlü rakipleri karşısında alacağımız puan veya puanlarla alt sıralardan uzaklaşıp tırmanışa geçmek istiyoruz dedi.

 Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta Pazar Günü  deplasmanda lider Düzyurtspor ile karşılaşacak Çıksalınspor'da Genel Kaptan Furkan Sivri güçlü rakipleri karşısında alacağımız puan veya puanlarla alt sıralardan uzaklaşıp tırmanışa geçmek istiyoruz dedi.

Sivri, Çıksalınspor'un  ligin alt sıralarından uzaklaşabilmek için şiddetle puana ihtiyacı olduğunu, bu nedenle puan ya da puanlar için mücadele vereceğini belirterek, galip gelmek istediğimiz bir maça çıkacağız. Oyun anlayışımız kazanmak üzerine kurulacak ama kazanamıyorsak da kaybetmemeye çalışacağız dedi.

Futbolun üç ihtimalli bir oyun olduğunu ancak üçüncü ihtimali düşünmek istemediklerini dile getiren Sivri, her zamanki oyun anlayışımızla sahaya çıkacağız ama Düzyurtspor'un oyun anlayışına göre sistemimizde değişiklikler yapabiliriz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Erken bulabileceğimiz bir gol bize avantaj sağlayacaktır. Ama futbol doksan dakikadır. Son düdüğe kadar oyunda kalacağız. Geri düşmüş olsak dahi kazanmak adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız. 




Haber-Foto : Öner Yığrık

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.