Siz de rakibinizin aynısını yapmasını istiyorsunuz

Siz de rakibinizin aynısını yapmasını istiyorsunuz

 Puan kaybedersiniz. Bakarız." Rakiplere karşı üzerimize düşeni yapan, Fenerbahçe'de çok fazla değişiklik göstermedi, sadece bir maçı var ve oynayacak. Bizim de oynadığımız  futbol var. İki takım birbirini tanıyacak.

 Puan kaybedersiniz. Bakarız." Rakiplere karşı üzerimize düşeni yapan, Fenerbahçe'de çok fazla değişiklik göstermedi, sadece bir maçı var ve oynayacak. Bizim de oynadığımız  futbol var. İki takım birbirini tanıyacak. Benim pozisyonum çalışan istikrarını desteklemektir. Umarım iyi 11 devam eder. Her maç önemlidir, ancak rakibinize karşı oynadığınızda daha da önemli hale gelir. Hepimiz Fenerbahçe-Galatasaray derbisini bekliyoruz. Umarım kaliteli bir oyun olur. Her maçı kazanmak istiyoruz. Ortalama 1 ay kalıyor.

Beşiktaş maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Westerlo hazırlık maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş'ın 11 oyuncusu: Melter, Wellington, Tayyip, Nesip, Tayful, Gedson, Saleh, Masuaku, Redmond, Germany Le Ali, Semihki Le Soi.

Belçika dün hazırlık maçında Başakşehir ile 2-1 mağlup etorobet oldu. Westerlo'nun kadrosunda Sinan Bolat, Ravil Tagir, Muhammed Gümüşkaya ve Halil Akbunar da yer alıyor.

Çukurova maça müthiş başladı. 10 dakika kala 31-19 önde giden Çukurova'da tüm şanslı isimler vardı. Jones 11 sayı, Gökşen  9 sayı ve Gray 6 asistle takımın başına geçti ve iyi bir performans sergiledi. İkinci yarıda iki takım arasındaki fark çok farklıydı ve düelloya girdiler. Bu 10 dakika içerisinde Ginem devreye girdi ve rakip potadan üçer üçlük kaydetti. Ev sahibi soyunma odasına 56-39 önde girdi.

Çukulova, taraftarların Avrupa Ligi'ndeki talihsiz yenilgisini unutmasını istedi ve ikinci yarıyı 30 sayı ile 73-43'e getirdi. Son çeyreği 77-51 kazanan ev sahibi ekip mücadelede hiç şans bulamayınca maçı 90-61 kazandı. Özge Özışık dışında hepimiz Çukurova'da etorobet giriş zaman geçirdik ve Jones maçı 29 sayı 19 ribaund ile tamamlayan bir yıldızdı.

ÇUKUROVA MERSİN YENİŞEHİR Belediyeler: Gökşen 13, Sinem 16, Gri 6, Bonner 5, Jones 29, Asena 3, Gamze 6, Holingsworth 10, Esra 2

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR: Büşra Akbaş 16, Baskılar 7, Gize, Prens 21, Eda 3, Ayşe 4

Birinci Periyot: 31-12, Periyot: 56-39, Üçüncü Periyot: 77-51

Beşiktaş ile Şenol Güneş, Dünya Kupası hazırlıklarına Antalya'da devam ederken, Çin Süper Ligi'nde ikinci hazırlık maçı hazırlık kampında gerçekleşti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.