Söğütlüçeşme Deplasmanda Kazandı

Söğütlüçeşme Deplasmanda Kazandı

1. Amatör Lig 12. Grup takımlarından Boğaziçi ile Söğütlüçeşme, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma, konuk ekip Söğütlüçeşme’nin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk takım Söğütlüçeşme’de, Burhan’ın 4. dakikada ceza sahası içine gönderdiği topla buluşan Halit kötü bir vuruşla topu auta gönderdi ve maçtaki ilk ciddi pozisyonu gole çeviremedi.

11. dakikada gelişen Boğaziçi atağında, Mert’in kaleyi karşıdan gören vuruşu az farkla dışarı çıktı.

Söğütlüçeşme’nin, 25. dakikadaki atağında, savunmadan dönen topa güzel bir vuruş yapan Selim, topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Boğaziçi’nin 35. dakikada gelişen atağında, ceza sahası içinde topa vuran Sinan’ın şutu az farkla dışarı çıkarken, pozisyondan yalnızca 2 dakika sonra kaleyi tekrar yoklayan Sinan’ın bu şutu da üst direkte patladı.

İlk yarının bitimine 1 dakika kala, Söğütlüçeşme’den Halit’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşu kaleci engeline takıldı ve ilk yarı 1-0 Söğütlüçeşme üstünlüğüyle sona erdi.

Söğütlüçeşme’de, maçın 55. dakikasında, korner vuruşu için topun başına geçen Turgay, falsolu bir vuruşla topu direk kaleye gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

60. dakikada, rakibiyle girdiği mücadele sonrası ikinci sarı kartı gören kaptan Fatih, Boğaziçi’ni 10 kişi bıraktı.

Boğaziçi’nin 10 kişi kalmasının verdiği rahatlıkla rakip kaleye yüklenen Söğütlüçeşme’de Turgay, 65. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldı. Rakibinin vuruşunu engellemek için arkadan ayağını uzatan Hüsnü’nün hareketini faul olarak değerlendiren maçın hakemi penaltı noktasını gösterirken, Hüsnü’de direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Penaltı atışı için topun başına geçen Halit, topu ağlarla buluşturdu ve Söğütlüçeşme’yi de 3-0 üstünlüğe taşıdı.

Mücadelede başka gol olmadı ve Söğütlüçeşme deplasmandan 3-0 galibiyetle ayrıldı. 

















Haber ve Fotoğraf: Mesut Kurtuluş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.