Son gülen Çamlıcaspor oldu

Son gülen Çamlıcaspor oldu

İstanbul U19/ ligi 21.grubun iddialı takımlarından Çamlıcaspor, Yamanspor'u deplasmanda çekişmeli geçen maçın sonunda 4-3 mağlup ederek 3 puanla evine döndü.

İstanbul U19/ ligi 21.grubun iddialı takımlarından Çamlıcaspor, Yamanspor'u deplasmanda çekişmeli geçen maçın sonunda  4-3 mağlup ederek 3 puanla evine döndü.

Ümraniye stadında oynanan maç iki takım içinde çok önemliydi. Grubun lider takımı Çamlıcaspor 3. sıradaki Yamanspor arasında kıyasıya bir mücadele oldu her iki takımda mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı.

Mücadelenin ilk dakikasından itibaren rakibine göre daha atak oynayan Çamlıcaspor  10.dakikada Rahman'ın  asistinde topla buluşan Muhammet düzgün vuruşuyla topu filelerle buluşturdu Çamlıcaspor 1-0 öne geçti. 25. dakikada.Yamanspor hakeme itirazdan kırmızı kart gördü, kırmızı karttan sonra Çamlıcaspor daha baskılı oynamaya başladı ama o beklediği golü bulamadı. İlk yarı Çamlıcanın 1-0  üstünlüğüyle tamamlandı.


İkinci yarıya ilk yarıda atılan 1 golünde etkisiyle Çamlıcaspor rakip Yamanspor'un üzerine daha fazla gitmeye başladı. 55.dakikada kontra atağa kalkan Muhammetin getirdiği topa şut atan Rahman'ın vuruşu defanstan döndü dönen topu takip eden Özgür durumu 2-0 yaptı. Çamlıcaspor bu golden sonra biraz rahatladı ama grubun iyi takımlarından Yamanspor 10 kişi oynaması mücadeleyi bırakmadı. Çamlıcaspor Ard arda kalesinde 3 gol gördü dakika 75.dakikada skor Çamlıcaspor 2 - Yamanspor 3 oldu, bir  anda yenik duruma düşen Çamlıcaspor çabuk toparlandı ve dakika 80.dakikada Yunus, 84.dakikada Rahman ile çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmada Çamlıcasporu 4-3  öne geçirdi, ve 90 dakikanın sonunda sevinen taraf Çamlıca oldu.

Çamlıcaspor teknik sorumlusu Hakan Ulaş maçtan sonra yaptığı açıklamada , oynadıkları futbolun karşılığını almak istediklerini belirtti.Ligde son 3 haftadır galip geliyoruz ve  kalan diğer maçlarıda  kazanmak istediklerini söyledi. Takımda tek sıkıntının maç içinde iyi sonuç elde etmekle rehavete kapılma arasında fark olduğunu bu maçta gördük  2-0 dan durumu bu rehavetten dolayı  2-3 e getirdik. Ulaş  “Bunu elbette çözeceğiz. Ağabey olmak ve ağabeylik yapmak güzel bir şey. Sonuçta hocalık farklı bir şey ama ağabey olup onlara yaklaşmak bence futbol oynamak kadar değerli ve kıymetli”.bu maçta  rehavet kısa sürdü ve maçı 4-3 kazandık. ifadesini kullandı

“Tek hedefimiz her maçımızdan 3 puan almak”

u19 Lig’de 8 şubat  Pazar sahamızda  Çakmakspor  ile karşılaşacaklarını anımsatan Ulaş, maçla ilgili, “Çakmak  son 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak  bize en yakın rakip olarak görünüyor.Biz çok iyi oynamamamıza rağmen son 3 maçımızı kayıpsız atlattık. Klasik olacak ama eğer bu grupta iddialı duruma gelmek istiyorsak  kazanmamız gereken bir maç. Bu gücümüz ve kalitemiz var. Hedefimiz için mutlaka kazanmamız gereken bir maç  ben futbolcularıma güveniyorum ve grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diliyorum ,değerlendirmesini yaptı.

camlicaspor1-002.jpg

 

Haber-Foto : Ufuk Çoker

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.