Spor adamları ödülleri Haliç Üniversitesi'nde

Spor adamları ödülleri Haliç Üniversitesi'nde

Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri Haliç Üniversitesi'nde yapılacak.

 Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Müslüm Gülhan ve organizatör Nedim Demirbaş, Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nin Haliç Üniversitesi ile birlikte düzenleneceğini belirtti. 

Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nin Haliç Üniversitesi ile ortaklaşa tapılması üzerine Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Müslüm Gülhan ve organizatör Nedim Demirbaş, İHA muhabirine 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili bilgiler verdi. 

Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Müslüm Gülhan yapılan bu ortak çalışmaya ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

"Bizim Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda 8 öğrenci eğitim görüyor. Bizim için önemli olan bu öğrencilerin ilk başta kendi yapacağımız faaliyet içerisinde eğitim almaları. İlk hedefimiz bu. Çünkü biz bu kişileri spor eğitmeni olarak yetiştiriyoruz. Daha sonraki süreçte ise Türkiye'nin herhangi bir alanında hizmet verecekler. Bu projenin amacı her ne kadar spor kamuoyunu bilgilendirmek olsa da akademik amacı öğrencilerimizin uluslararası düzeyde görüşlere sahip olması ve bu bilgileri kullanabilme becerisini kazanabilmesidir" 

Daha önce de bir çok başarılı organizasyonlara imza atan organizatör Nedim Demirbaş ise Temmuz ayından itibaren Haliç Üniversitesi'yle ortak bir çalışma yaptıklarına dikkat çekerek, "Yaklaşık 5-6 ay içerisinde kaliteli bir organizasyon ortaya koyduk. Doğru bilgiler verme adına güzel bir çalışma oldu. Türkiye 3 Temmuz'dan itibaren çok büyük bir irtifa kaybetti. Konuk getirirken çok sıkıntı yaşıyoruz. Türkiye 3 Temmuz öncesi ve sonrası diye altı çizilerek belirtilmesi gereken bir konu. Bu süreçte çok şey değişti. Buraya getireceğimiz konuklarla ilgili sıkıntılar yaşadık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.