Sportif direktörler sahaya müdahale etmemelidir

Sportif direktörler sahaya müdahale etmemelidir

Eleştirmenlerin sorulması üzerine Kazancı, sportif direktörün sahaya müdahale etmemesi gerektiğini vurguladı:

 

Eleştirmenlerin sorulması üzerine Kazancı, sportif direktörün sahaya müdahale etmemesi gerektiğini vurguladı: "Sportif direktörler söz konusu olduğunda, Türkiye'nin tecrübesi göz önüne alındığında, bir sonraki adım Antrenörlük ve insan organik olarak dahil olmalı Futbol kalır Sportif Direktör sahaya müdahale etmemeli, özellikle benim gibi, profillerin asla karışmadığı yerlerde. Benimki gibi profiller, araziye müdahale etmeyeceklerini garanti ediyor. Sahada yer aldığıma dair raporlar var, ama bu çok saçma görünüyor.

"Pinheriro bir detay, bir isim"

Beşiktaş Sportif Direktörü, Valerin Ismail'den önce Bruno Pinheiro ile tanıştığını söyledi Pinheiro'nun ismini anmasının ardından çok sayıda eleştiri geldi. Tek betmus bir modele odaklandık ve Pinheiro'nun bir detay, bir isim olduğunu biliyorduk. Farque ismi son aşamada olumlu karşılandı. Modelin içinde hiçbir fark yoktu. "

'Roger Schmidt ve De Zerbi ile tanıştık'

Ceyhun Kazancı, Sergen Yalçın'ın istifasının ardından Roger Schmidt ve De Zerbi gibi önemli şahsiyetlerle tanıştıklarını doğrulayarak, "Roger Schmidt ve Zerbi'den tanıştık, sadece geçiş dönemi kaldı" dedi. zor ve maliyeti de. O zamanlar o isimler yoktu ve Valerian İsmail geldi.

"Topluluk artık sabitlendi"

Kazancı, Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile bağlarının altını çizerek, "Şenol Güneş, taraftarımızın çok desteklediği bir isim. Camia artık kenetlendi. Umarım betmus giriş baştan sona yüksek reytinglerle destekleyebiliriz. İnşallah tekrar eski günlerimize döneriz." devraldığımda sahip olduğum yoğunluk." diyor.

'Caner Erkin'le sorun yok'

Masuaku'nun kötü performans göstermediğini düşündüklerini vurgulayan Kazancı, Caner Erkin'le ilgilenmediklerini vurgulayarak, "Masuaku Trabzonspor'da kişisel hatalarından dolayı eleştirildi ama biz almıyoruz. Canner Elgin'in transferi ile ilgili mevcut durum sorun değil" dedi.

"Rosier duygularını dışa vuran bir oyuncu"

Valentine Rosier ile ilgili çıkan haberlerde emektar isim, "Gerçekten bilmiyorum Rosier'in çekinceleri olduğunu düşünüyorum. Neden yapsın ki? Rosier çok dışa dönük bir aktris. Bazen canlı olabilir, bazen de ölü olabilir. Elbette bazen başarısızlıklar oluyor. Bu doğru değil, sadece bir problem. " Yorum. "Weghorst'tan bir tavsiye istiyoruz" Kazancı, Wout Weghorst'tan ifade istediklerini belirterek, "Opsiyonun miktarına çok da güvenmemek lazım.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.