Subaşı ve Ceyhan, amatör sporun ‘mikrofonu’ oldu

Subaşı ve Ceyhan, amatör sporun ‘mikrofonu’ oldu

Özgür Subaşı ve Şebnem Ceyhan, İstanbul’da Amatör Spor Kulüplerin, dilek, şikâyet, istek ve beklentilerinin sesi olarak, tüm kulüplere mikrofon uzatıyor.

HER HAFTA CUMARTESİ CANLI YAYIN

Özgür Subaşı ve Şebnem Ceyhan, her hafta sonu Cumartesi günü saat 21.30’dan 23.00’e kadar, Karadeniz Televizyonu’nda canlı yayında, amatör spor kulüplerini ekranlarda ağırlıyor.

Subaşı ve Ceylan, sadece kulüp başkanlarını ağırlamakla kalmıyorlar. Bir kulübü kulüp yapan, yöneticisinden, antrenörüne, futbolcusundan takım kaptanına varana kadar tüm unsurları ekrana alıyorlar.

Özgür Subaşı, aynı zamanda da bir amatör spor kulüp başkanı ve amatör spor kulüplerin tepe noktası olan federasyonda da yönetici olarak, amatör sporun istek ve beklentilerini daha kuvvetli bir şekilde ifade edebiliyor.

PROGRAM İÇERİĞİ; SPOR, SANAT VE PANORAMA

En genç kulüp başkanı olarak gündeme oturan Özgür Subaşı, televizyon alanında da en genç yapımcılığa doğru emin adımlarla ilerliyor.

Özgür Subaşı’nın program partneri Şebnem Ceyhan’ın da, sanatçı olması programa renk katıyor.   Dolayısıyla, programda spor, sanat, panorama olmak üzere eğlenceli bir program sunuyorlar.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.