Sultanbeyli Belediyespor, Çamlıcayı yenip liderliğini sürdürdü

Sultanbeyli Belediyespor, Çamlıcayı yenip liderliğini sürdürdü

İstanbul U-14 Ligi 30. Grubun derbi mücadelesinde Sultanbeyli Belediyespor, Sultanbeyli Belediye Stadında Grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen derbiyi ev sahibi Sultanbeyli Belediyespor kazanıp 3 puanın sahibi o

İstanbul U-14 Ligi 30. Grubun derbi mücadelesinde Sultanbeyli Belediyespor, Sultanbeyli Belediye Stadında Grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen derbiyi ev sahibi Sultanbeyli Belediyespor kazanıp 3 puanın sahibi oldu.
5 maçınıda kazanan15 puanlı iki takımın derbi niteliğindeki mücadelesi nefesleri kesti. Tecrübeli hakemlerden Dursun Teyran'ın yönettiği mücadeleye, yoğun seyirci desteğinide arkasına alan ev sahibi Sultanbeyli Belediyespor hızlı başladı, Ömür Körpe attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın yıldızı Ömür Körpe 2 dakika sonra kendisinin ve takımının 2. golünü atarak farkı arttırdı. Çamlıcaspor yaptığı ataklarda Musa'nın ayağından bulduğu gol ile farkı bire indirsede, ilk yarının son dakikasında Emre Özen'in attığı gole engel olamadı. İlk yarı Sultanbeyli Belediyespor'un 3-1 üstünlüğü ile geçildi. 
İkinci yarıya iki takımda oynadığı güzel ve etkili futbollarında gol sevinci yaşayamadılar. Mücadele ilk yarıda atılan gollerle ev sahibi ekibin 3-1 galibiyeti ile sona erdi. Bu galibiyetle 6. maçınıda kazanan Genç Sultanlar 18 puana yükselerek rakiplerinden 3 puan öne geçmenin mutluluğunu seyircisi ile paylaştılar.









                     Çamlıca galibiyetinin mimarları Ömür Körpe ve Yasin Kazmacı



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.