Sultanbeyli Belediyespor yükselişini sürdürdü

Sultanbeyli Belediyespor yükselişini sürdürdü

Spor Toto 3.lig 2.grup 16.hafta mücadelesinde temsilcimiz Sultanbeyli Belediyespor evinde misafir ettiği Payasspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 15 yaptı.

Spor Toto 3.lig 2.grup 16.hafta mücadelesinde temsilcimiz Sultanbeyli Belediyespor evinde misafir ettiği Payasspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 15 yaptı.

Karşılaşmayı Muş bölgesinden Mehmet Şükrü Közcü yönetirken çok sayıda Sultanbeyli Belediyespor taraftarları tribündeki yerlerini alarak takımlarını destekledi.

Kuvvetli lodosun etkili olduğu karşılaşmaya hızlı başlayan Sultanbeyli Belediyespor 3.dakikada Barış Kazer’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Sakatlığının ardından uzun süre formasından uzak kalan Barış Kazer golün ardından büyük sevinç yaşadı. İlk yarının kalan bölümünde atak futboluyla seyircisine seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleten yeşil beyazlılar kalesinde de önemli bir pozisyon vermedi.

Maçın ikinci yarısına aynı on bir ile başlayan Davut Şahin’in talebeleri orta sahada kalabalık bir oyun stratejisini benimsedi. Duran toplar ve kontrataklarla rakip kalede farkı artırma girişimlerinde bulunan ev sahibi ekip Enes Ocak ve Fatih Dalgıç ile net pozisyonları cömertçe harcadı ve karşılaşma 1-0 Sultanbeyli Belediyespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Müsabakanın ardından taraftarıyla bütünleşen Teknik Ekibimiz ve Futbolcularımız galibiyeti doyasıya kutladı. Soyunma odasında da devam eden kutlamalarda Teknik sorumlu Davut Şahin kısa bir değerlendirme yaptı. Davut Şahin; “Herkesin eline yüreğine sağlık, emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah ilk yarının sonuna kadar kayıpsız gideceğiz.” dedi.

sultanbeyli-belediyespor1-023.jpgsultanbeyli-belediyespor2-010.jpgsultanbeyli-belediyespor3-009.jpgsultanbeyli-belediyespor4-008.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.