Sultanbeyli Belediyespor’da futbol var, gol yok

Sultanbeyli Belediyespor’da futbol var, gol yok

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor 75.Yıl Stadında konuk ettiği Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak liderlik şansını kullanamadı.

 Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor 75.Yıl Stadında konuk ettiği Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak liderlik şansını kullanamadı.



Sultans Taraftar Grubu “Serdar Arslan’ı ” unutmadı
Sultanbeyli’de bölücü örgüt militanlarının taşlaması sonucunda başına aldığı darbe ile 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra Cuma Günü vefat eden Sultans Taraftarlarını sevdiği abisi Serkan Arslan, Altınova maçı öncesi unutulmadı. Sultanbeyli Belediye taraftarları İstiklal Marşın’da sonra Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diye bağırdıktan sonra saha kırmızı karafil atarak Serdar abilerini unutmadılar.


Kırmızı kartı geri alarak herkesi şaşkına çevirdi

Muğla Bölgesinden Tükcan Terzioğlu, Hakan Karabalçık, İhsan Yıldız Hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında rüzgara karşı oynayan Sultanbeyli Belediyespor  kontrollü oyun ile rakip kalede kontra ataklarla etkili olmaya çalıştıysa da aradığı golü bulamadı. Misafir takım  Altınova maçı koparabilecek 2 net fırsat bulduysa da bunları kullanamadı. Muğla Bölgesi Hakemi Türkcan Terzioğlu ilk yarının son dakikalarında  Altınovaspor’lu oyuncuları karıştırınca sarı kartı olmayan Emrah Çora’ya kırmızı kart gösterdi. Kıdemli Yardımcı Hakemi Hakan Karabalçık’ın uyarısı ile hatasından dönerek kırmızı kartı geri alarak herkesi şaşkına çevirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçildi.

İkinci yarıda iki takımın da skoru lehine çevirme isteği ve çabası vardı. Hüseyin Aydoğan’in öğrencileri ilk yarının ilk bölümünde olduğu gibi pozsiyonlara girdi ancak beklenen gol gelmedi. Mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve takımlar maçtan birer puanla ayrıldı.

Karşılaşma sonunda Sultanbeyli Belediyespor kötü bir maç yönettiğini ileri sürerek Hakem Türkcan Terzioğlu’na tepki gösterdiler.


















Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.