Sultanbeyli Belediyespor'un bileği bükülmüyor

Sultanbeyli Belediyespor'un bileği bükülmüyor

İstanbul U-14 Ligi 30. Grub takımlarından Pendik Doğanspor, Pendik Kurtköy Stadında grubun namağlup lideri Sultanbeyli Belediyespor'u konuk etti. Çekişmeli geçen mücadelede Lider Sultanbeyli Belediyespor, ilk yarıdaki bulduğu gollerle mücadeleden 3 puanla

İstanbul U-14 Ligi 30. Grub takımlarından Pendik Doğanspor, Pendik Kurtköy Stadında grubun namağlup lideri Sultanbeyli Belediyespor'u konuk etti. Çekişmeli geçen mücadelede Lider Sultanbeyli Belediyespor, ilk yarıdaki bulduğu gollerle mücadeleden 3 puanla ayrılan ekip oldu.

Uğur Kalaycı'nın yönettiği mücadeleye hızlı başlayan lider Sultanbeyli Belediyespor Murat Esen'in atığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Pendik Doğanspor penaltı atışı ile 1-1 lik beraberliği yakalasada üstünlüğü elden bırakmayan Yeşil Beyazlılar Enes'in düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Abdülkadir Denizli attığı gol ile takımını tekrar 2-1 öne geçirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında Sultanbeyli Belediyespor'un golcüsü Ömür Körpe, orta sahaya yakın bir yerden topa çok sert ve isabetli vurarak filelerle buluşturunca skor 3-1 oldu. İlk yarı lider Sultanbeyli Belediyespor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda iki takımda yakaladıkları pozisyonlarda başarılı olamayınca, mücadele ilk yarıda atılan gollerle sona erdi. 10.maçındanda yenilmeden 3 puanla ayrılan lider Sultanbeyli Belediyespor en yakın rakibi Çamlıcaspor ile 6 puanlık farkı korumayı bildi.







Sultanbeyli Belediyespor'un golcüleri haftayı boş geçmediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.