Sultanbeyli İst. Bayburtspor'a takıldı

Sultanbeyli İst. Bayburtspor'a takıldı

Süper Amatör Lig 6.Grup takımlarından Sultanbeylipor evinde İstanbul Bayburtspor'u misafir etti. Zorlu ve gergin geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 Süper Amatör Lig 6.Grup takımlarından Sultanbeylipor evinde İstanbul Bayburtspor'u misafir etti. Zorlu ve gergin geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Sultanbeyli 75.Yıl Stadında oynanan Gökhan Esen, Celal Eser ve Musa Çopur hakem triosunun yönettiği mücadelenin ilk tehlikeli atağı misafir ekipten geldi. Oğuzhan ceza sahasına girer girmez vuruşunda Sultanbeyli kalecisi Emrah başarılıydı. Karşılıklı ataklarla geçilen ve zaman zaman sert müdahalelerin olduğu karşılaşmanın 27.dakikasında Kağıthane temsilcisi İst.Bayburtspor penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Akın topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Yediği golün etkisi ile baskısını arttıran Sultanbeylispor Aytekin ve Ergun'la yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının uzatma dakikalarında Yiğit ikinci Sarı karttan Kırmızı kart görerek takımı İst.Bayburtspor'u 10 kişi bıraktı. İlk yarı deplasman takımının üstünlüğü ile geçildi.

İkinci  yarıya İst.Bayburt 10 kişi başladı
İkinci yarıya beraberlik golünü isteyen Sultanbeylispor baskılı başladı. 10 kişi kalan rakibinin üzerine sağlı sollu ataklarla giden ev sahibi ekip Mehmet ve İsmail ile yakaladığı net fırsatlarda Bayburt kalecisi Metin başarılıydı. 70.dakikada Bayburt ceza sahasına doldurulan topa ters kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına yollayan Muharrem skora denge getirdi 1-1. 

Kulübede Kırmızı kart
75.dakikada yan hakeme kör diyen Hanifi'nin sözünü duyan orta hakem Gökhan Esen İst.Bayburt kulübesine gelerek oyuncuyu kırmızı kartla oyundan ihraç etti. İlerleyen dakikalarda tüm hatları ile galibiyet için bastıran Sultanbeyli temsilcisi Bayburt defansını geçemeyince 1-1 'lik beraberliğe razı oldu.

































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.