Sultanbeyli Uzunderespor’da hedef şampiyonluk

Sultanbeyli Uzunderespor’da hedef şampiyonluk

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sultanbeyli Uzunderespor, şampiyonluk hedeflediği 2017-2018 futbol sezonu açılışı nedeniyle yemekli gece düzenledi.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sultanbeyli Uzunderespor, şampiyonluk hedeflediği  2017-2018 futbol sezonu açılışı nedeniyle yemekli gece düzenledi.

Sultanbeyli Sosyal Tesislerindeki sezon açılışına Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı ve Sultanbeyli Belediyespor Başkanı Nizamettin Arslan, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Sultanbeyli İlçesinin önde gelen iş adamları Alaattin Aksoy, Fetullah Yıldırım, Salih Tüysüz, Murat Tüysüz, Cemil Ak, Mücahit Sefa Mataracı, Sultanbeyli Uzundersepor Kulüp Başkanı Lokman Karaman, Yönetim Kurulu, futbolcular ve davetliler katıldılar.

Karaman : BAL’a çıkmak istiyoruz

Sultanbeyli Uzunderespor Kulüp Başkanı Lokman Karaman yaptığı açılış konuşmasında ” Öncelikle tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, yeni sezonun ilçemize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kurulduğumuz ilk iki yıl üst üste yenilgisiz şampiyon olarak Süper Amatör lige çıktık, geçtiğimiz sezon tecrübe edindiğimiz bu ligde Yönetim kurulu arkadaşlarımızla fikir birliği yaparak tabi sizlerinde destekleri ile 2017-2018 Futbol sezonunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Transferlerimizi bu hedefler doğrultusunda yaparak sezona şampiyonluk parolası ile gireceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekleri ile yanımızda olan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Yardımcılarına, Sultanbeyli İlçesinin değerli İş adamlarına kulübümüz ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür eder saygılar sunarım ” dedi.

Sultanbeyli Uzunderespor’un sezon açılışı yenilen yemeklerin ardından iç ve dış transferlerin tanıtımı ile devam etti. Son bölümde topluca günün anısına resim çekilerek sezon açılışı sona erdi.

Murat Nazik

sultanbeyli-uzunderespor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.