Sultangazi Esentepe Spor Kulübünden Muhteşem gece.

Sultangazi Esentepe Spor Kulübünden Muhteşem gece.

Sultangazi Esentepe Spor Kulübü, yeni sezon açılışını Çamlık Parkta düzenlediği çoşkulu bir gece ile startını verdi.Gecede Sultangazi’nin siyaset, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve iş dünyasından bir çok isim yer aldı.

Sultangazi Esentepe Spor Kulübü’nün  düzenlediği 2013-2014 sezon açılışı gecesine ; Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları  Fevzi Dülger ve  Halil Sayın, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım,  CHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları  Selma Taştekin,  Ali Çelik, Kamber Koçak, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hasan Akpınar , , Sultangazi Emniyet Müdürü Nazım Dorak,  Sultangazi Spor Kulübü Başkanı Osman Cengiz,  Sultangazi İsmetpaşa Spor Kulübü Başkanı  Abdulcabbar Işık,bir çok sanatçı,  STK temsilcileri, iş adamları,  ve çok sayıda Esentepe Spor taraftarları da katıldı.

Bugüne kadar kulüp olarak yakaladığı başarının arkasında profesyonel yönetim anlayışı, azmetmek ve inanmak olduğunu belirten  Sultangazi  Esentepe Spor Kulübü Başkanı Üzeyir Polat, Sultangazi Esentepespor’un başarısına başarı katacağı yeni sezonda daha güçlü ve büyük hedeflerle yola devam edeceklerini belirten Polat, “  Kulüp olarak amaçlarının da  gençleri sporla özdeşleştirmek ve sporla gençlerimizi topluma faydalı birer birey olarak kazandırmak ve onları kötü alışkanlıklardan da korumaktır. Sultangazi Esentepespor sadece Esentepe’nin değil bütün Sultangazililerindir ki aynı  zamanda da Sultangazi Esentepe Spor Kulübü bir sosyal  sorumluluk projesidir. Kulüp olarak yakaladığımız büyük başarılara doymadık doymayacağız da . yeni sezonda da başarılarımızın da devamı gelecektir ve her sezon bir şampiyonluk olması yolunda çalışıyoruz. Benimle bu yola giren yönetimime ve bize destek sunan gecemize katılan herkese teşekkürlerimi sunarım “ dedi.

Ayrıca gecede Sultangazi Esentepe Spor Kulübüne verdikleri destekten dolayı da 80 iş adamına da birer plaket verildi.

 




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.