Sultangazi’de taraftar-yönetim el ele

Sultangazi’de taraftar-yönetim el ele

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Sultangazispor’da taraftarlar derneği, zorlu Tuzlaspor deplasmanı öncesi düzenledikleri toplantıda yönetim ve takımın arkasında olduklarını gösterdi.

Sultangazispor Taraftarlar Derneği’nin Hayat Restaurant’ta tertip ettiği toplantıya Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, yönetim kurulundan Zeki Öztürk ve Necip Saymaz, Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Çiçek, tribün liderlerinden Erol Avcı, Veysel Çil, Suat Gündüz, Kenan Başar ve mahalle sorumluları katıldı.

Sultangazispor’un son haftalarda kaybettiği puanlara rağmen yönetim ve takımın her zaman arkasında olduğunu göstermek amacı ile tertip edilen toplantıda açılış konuşması yapan Sultangazispor Taraftar Derneği Başkanı Salih Çiçek, yapılanma ve bilgilendirme sunumu yaptı. Çiçek, Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz’dan 1 yöneticinin taraftarlar derneğine katılmasını talep etti. “Manevi olarak her zaman takımımızın yanında olacağız” diyen Çiçek, bütün olumsuzluklara, kaybedilen 9 puana rağmen şampiyonluk inançlarını kaybetmediklerini söyleyerek, “Tuzlaspor maçına 5 otobüs gideceğiz” dedi.

Toplantıya katılan Mahalle başkanları başkan Nevzat Yılmaz’a tek tek kendilerini tanıttı ve sorular yönetti. Başkan Nevzat Yılmaz’da tek tek not aldığı soruları yanıtladı.

Yılmaz: Yanımızda olduğunuz için rahatız, Takımımız başarısız değil
Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, böyle bir toplantının organize edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada, “Sultangazispor taraftarının büyüklüğünü herkes görsün” derken takımın son haftalarda kaybettiği puanlarla ilgili de, “Takımımız başarız değil,bütün takımlar gibi bi zde puanlar kaybediyoruz.İnşallah bu hafta şansızlık zincirini kırarak yeniden isteğimiz yerde olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.