Sultangazispor bombaları patlattı.

Sultangazispor bombaları patlattı.

Yeni sezona 3. Lig parolasıyla hazırlanan Sultangazispor'da imza şov. Geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya varılan Murat Yılmaz, Fatih Tutar, kulüp lokalinde düzenlenen imza töreniyle resmi imzayı attılar.

İmza töreninde kulüp başkanı Osman Cengiz, Transfer Komisyon Başkanı Ramazan Dere, Başkan yardımcısı Osman Derdiyok, Yönetim Kurulu Üyesi  Ali Rıza Topçu, Yönetim Kurulu Üyesi Azmi Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Öğe, Teknik Direktör Alaattin Çepeloğlu, Yardımcı Antrenör Erdoğan Eryılmaz imza törenine katıldı. 
İmza Töreni sonrasında sitemize açıklamada bulunan Teknik Sorumlu Çepeloğlu açıklamasında “ Bu sene var gücümüzle Sultangazispor’umuzun bir üst lige taşımanın hesaplarını yapıyoruz. Çalışmalarımız devam etmekte olup, transferde ince eleyip sık dokuyarak planlı ve programlı çalışmalarla Sultangazispor için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  Transferde bildiğimiz, yıl boyu takip ettiğimiz oyuncuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. İç transferde de istediğimiz oyuncularla anlaşmalarımızı yaptık. Dış transferler devam edecek. Önümüz de ki 10 gün içerisinde transfer çalışmalarımızı bitirerek 15 Temmuzda sezonu açarak top başı yapacağız” dedi.

Fatih Tutar “ Başkanlarımız ve başta Alaattin Hoca beğenmişler. Şampiyonluğu hedeflediğini söylediler. Bu şampiyon kadroda benimde bulunmamı istediler. Bende burada olmaktan gerçekten çok mutluyum.  Alaattin Hocama ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum “ dedi.










kaynak : sultangaziajans.com





















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.