Sultangazispor’dan ‘Onur’lu Galibiyet !

Sultangazispor’dan ‘Onur’lu Galibiyet !

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ekiplerinden Sultangazispor sahasında Yalova Kadıköyspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan İstanbul temsilcisi karşılaşmayı 4-1’lik skorla kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ekiplerinden Sultangazispor sahasında Yalova Kadıköyspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan İstanbul temsilcisi karşılaşmayı 4-1’lik skorla kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ikinci hafta mücadelesinde sahasında Yalova Kadıköyspor’u konuk eden Sultangazispor, rakibini 4-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını Ceyhun’un attığı kafa gölü ile 1-0 önde tamamlayan İstanbul temsilcisi ikinci yarıda bulduğu goller ile sonuca gitti.

Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanan ve nefes kesen karşılaşmayı Oğuzhan Özkeskin, Turgut Özkasapoğlu, Caner Fidan ve G. Furkan Günögr hakem dörtlüsü yönetti. Karşılaşma ev sahibi ekip Sultangazispor’un vuruşu ile başlandı.

Mücadeleye istekli başlayan Sultangazispor, karşılaşmanın 35. Dakikasında Ceyhun’un golü ile 1-0 öne geçti. Sol taraftan Oğuz Yeşil’in ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Ceyhun, güzel bir kafa vuruşu ile topu kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarının sonlarına doğru beraberlik için yüklenen konuk ekip Yalova Kadıköyspor’a, Sultangazispor’un başarılı file bekçisi İlkay izin vermedi ve ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0’lık galibiyet ile girdi.

İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen konuk ekip Yalova Kadıköyspor karşılaşmanın 63. Dakikasında bulduğu golle skoru 1-1’e taşıdı. Golün şokunu üzerinden hemen atlatan Sultangazispor’un cevabı Onur Mengi ile geldi. 68. Dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Onur, düzgün bir vuruş ile takımını yeniden öne geçirdi.(2-1)

Mücadelenin 75. Dakikasında sol taraftan Oğuzhan’ın muhteşem ortasına aynı güzellikte kafa vuruşu yapan Ceyhun topu ağlara göndererek kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve skoru 3-1 yaptı.

Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü Onur Mengi’nin ayağından geldi. Ceza sahasının gerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Onur, klas bir vuruşla topu kalecinin bakışları arasında ağlarla buluşturdu ve skoru 4-1’e taşıdı.

Sultangazispor aldığı bu kritik üç puan ile puanını 4’e çıkararak, gözünü Lüleburgazspor deplasmanına çevirdi.

Mustafa Yılmaz

sultangazispor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.