Sultansliga'nın son maçında

Sultansliga'nın son maçında

Galatasaray HDI Sigorta'yı mağlup ederek bugün şehirdeki ilk antrenmanına çıkacak.

 

 Galatasaray HDI Sigorta'yı mağlup ederek bugün şehirdeki ilk antrenmanına çıkacak. Neslihan Demir Güler: Antalya'ya hazır ve özgüvenli geliyoruz VakıfBank Genel Müdürü Neslihan Demir Güler, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı dünyanın en büyüğü olduklarını bir kez daha kanıtlamak istediklerini belirterek, "Dönem başladığımdan beri çok yoğun bir oyunun içindeyiz. İnişlerimiz, çıkışlarımız oldu. ama bunlar sezonun bu zamanında olabilecek şeyler.Biz Antalya'ya hazırlıklı ve özgüvenli geldik. En büyük hedefimiz üst üste ikinci kez dünya şampiyonu olmak. Antalya'da halkla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hafta sonunda ülkemizi bir dünya şampiyonuyla daha tanıştırmak istiyoruz.

Cansu Özbay: Antalya'da seyirciyle buluşmayı dört gözle bekliyoruz

Türk insanını yeniden gururlandırmak ve yeniden dünya şampiyonu olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ederek, "Zorlu bir maça çıktık. Betbetco çok keyif aldık Bu yılki Dünya Kulüpler Kupası da güçlü rakiplerle zorlu bir maç olacak. Hedefimiz geçen yıl olduğu gibi kazanmak. Umarım çok iyi bir oyun oynayabiliriz. Antalya'da seyircimizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

12 ve 13 Aralık tarihlerinde karşılaşmanın oynanacağı Antalya Arena'da çalışmalarına devam edecek olan Vakıf Bank, ilk maçını 14 Aralık Çarşamba günü Kazakistan'ın temsilcisi Kuanysh ile oynayacak.

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda, grup aşamasını tamamlayan ilk 2 takım çapraz oynayacak. Yarı finaller 17 Aralık Cumartesi, üçüncülük ve final  18 Aralık Pazar günü oynanacak. Türkiye'de forma giyen ve Dünya Kupası maçlarına katılan futbolcular betbetco giriş kulüplerin kasasına önemli miktarda paranın girmesine neden oluyor.

Beşiktaş, maça 4 oyuncu göndererek şu ana kadar en çok kazanan kulüp oldu. Siyah Beyaz 600.000 $ kazandı. Galatasaray, Dünya Kupası'na 5 futbolcu göndererek kasasına toplam 428 bin dolar yatırdı. Fenerbahçe, Batshuayi, Valencia Ennell ve eski oyuncu Kim Min-jae'den toplam 220 bin dolar bonus aldı. Trabzonspor 175.000 $, Alanyaspor 150.000 $, Hatayspor 120.000 $, Antalyaspor 70.000 $ ve Konyaspor 40.000 $ kazandı. Ev sahibi ülkelerle yapılan istişarelerin ardından FIBA ​​​​Yönetim Kurulu, ABD'nin Filipinler'de oynayacağını, Slovenya'nın Japonya'ya ve Kanada'nın Endonezya'ya seyahat edeceğini onayladı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.