Sultantepespor iyi başladı

Sultantepespor iyi başladı

Üsküdar Belediyesinin düzenlemiş olduğu Katibim futbol turnuvasında Sultantepespor ile Çamlıcaspor takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşma Sutantepespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Üsküdar Belediyesinin düzenlemiş olduğu Katibim futbol turnuvasında Sultantepespor ile Çamlıcaspor takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşma Sutantepespor'un  2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi Erhan Kartaler, Mesut Kırbas, Kerem Barutçu, hakem triosu yönettiler. Karşılaşmaya her iki takımda iyi başladı, karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 
 
İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği ile başladı, Yeşil Beyazlı Çamlıcaspor 67.dakikada Fırat'ın golü ile öne geçti 1-0. Bu golden sonra rakibini üstüne giden Sultantepespor 77. Dakikada Orhan ile eşitliği sağladı 1-1.
 
Sarı Lacivertli Sultantepespor rakibinin üstüne organize ataklarla giderek galibiyet golü aramaya başladı. İstediği golü 80.dakikada Burak ile buldu 2-1. Golden sonra karşılıklı ataklar skoru değiştirmedi ve karşılaşma Sultantepespor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.   
 
katibim1.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.