Süper Lig'e verilen molada yönetim

Süper Lig'e verilen molada yönetim

 Rotayı Antalya kampında çalışmalarını  sürdüren Galatasaray'a devretmeye çalışır. Türk yıldızla görüşme halinde olan Galatasaraylı Okan Buruk, futbolcunun şakacı olduğunu düşünüyor.

 

 Rotayı Antalya kampında çalışmalarını  sürdüren Galatasaray'a devretmeye çalışır. Türk yıldızla görüşme halinde olan Galatasaraylı Okan Buruk, futbolcunun şakacı olduğunu düşünüyor.

Galatasaray, Dünya Lig Kupası tatilinde İstanbul'da Rayo Vallecano ve Villarreal ile karşı karşıya geldikten sonra Antalya'ya gitti.

Yousef uyandı

Viyana'dan hızlı bir transferle 6 milyon euro'ya transferin son gününde gelen Yousef Mier, sezonun ilk yarısında şans bulamadı. Takıma ve sakatlıklara uyum sağlayamayan  Yusuf, Dünya Kupası'nda kendini dayattı. 19 yaşındaki yetenek, hocası Okan Buruk'un mobiliddaa takdirini kazanarak Adana Demirspor'da attığı 2 golle 10. sıraya damgasını vurdu.

VAN ANHOLT REDDEDİLDİ

Dış yardım kadrosu dolu olan Galatasaray devre arasında Patrick Van Anholt ve Harris Seferovic ile yollarını ayırmak istedi. Bu planın ardından Hollandalı oyuncunun menajeri ile ilk görüşme geçtiğimiz günlerde  gerçekleşti. Sadece sarı-kırmızılı kulüp olumlu sonuçlar elde edemedi. Yönetim, sözleşmesi bir buçuk yıl olan deneyimli bir sol bekin tüm borçlarını benim görev süremin sonuna kadar  ödemeyi göze aldı. Yarı sezon ödeneği vergiler dahil 1.5 milyon euroyu bulan deneyimli futbolcu,  teklifi kararlı bir şekilde reddederek krizi daha da ağırlaştırdı.

HALİL AKBUNAR LOGODA

Dönemin başında Göztepe'den Westerlo'ya geçen Halil Akbunar'ı Galatasaray'ın takip ettiği anlaşıldı. Yıldız futbolcunun başka takımlarla da ilgilendiği aktarıldı. Şu mobiliddaa giriş anda Antalya kampında bulunan Westeros, Başakşehir ve Beşiktaş ile hazırlık maçı yaptı. Sarı Kırmızılılar, Halil'in durumunu yakından takip ediyor.

BURUK soytarı olacak

Göztepe'den Westeros'a 1 milyon Euro'ya transfer olan Halil Akbunal, sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle ilk 5 maçı kaçırsa da bu sefer 13 resmi maça çıktı, 3 gol attı ve 3 asist yaptı. Ağırlıklı olarak kanatta görev yapan Halil Akbunal'ın sol bekte de oynayabilmesi ve Türk vatandaşı olması, Okan Brook'a yurt dışı kısıtlamaları açısından gücünü artıracak. Khalil takımda hem hücumda hem de savunmada palyaço rolünü oynayacak. 4 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı temel alan dünyanın en başarılı takımı Wakif Bank, "Dünya Şampiyonu" unvanını korumak için etkinliğin düzenlendiği Antalya'ya gidecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.