Süper Sancaktepespor

Süper Sancaktepespor

İstanbul 1. Amatör lig 16. Grubun lideri Sancaktepespor, misafir ettiği Yeldeğirmenispor'u 4-1 mağlup ederek Süper Amatör Lige göz kırptı.

İstanbul 1. Amatör lig 16. Grubun lideri Sancaktepespor, misafir ettiği Yeldeğirmenispor'u 4-1 mağlup ederek Süper Amatör Lige göz kırptı.

Ligin bitmesine 3 hafta kalmasına rağmen en yakın rakibi Kartal Çavuşoğluspor'a 7 puan fark atan mavi beyazlılarda maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Grubun önemli müsabakasını Sercan İçöz yönetirken, Hanifi Bilen ve Gürol Çökmez yardımcı hakem olarak görev aldılar.

Sarıgazi Stadında oynanan mücadeleye taraftar desteği ile başlayan Sancaktepespor ilk yarıyı 13.dakikada Abidin Taş'ın penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Abidin Taş'tan mükemmel gol

İkinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi ekip oldu. 49.dakikada kazanılan serbest atışta mükemmel bir vuruşla topu filelere yollayan günün başarılı oyuncusu Abidin Taş, takımını 2-0 öne geçirirken kendisininde ikinci golünü atmış oldu.

Bu golden sonra iyice rahatlayan Mavi-Beyazlılar 59.dakikada Serkan Turan ve 64.dakikada Mahmut Soğurman'ın attığı güzel goller le skoru 4-0'a getirdi. Konuk ekip Yeldeğirmenispor 75.dakikada Erhan Bulut'un golü ile maçın sonucunu tayin etti 4-1.

Sancaktepespor seyircisi hiç susmadı

Sancaktepespor taraftarları maça büyük önem verirken 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına büyük destek verdiler. Maç sonunda galibiyeti taraftarları ile kutlayan Sancaktepespor'lu futbolcular taraftarlarını alkışlayarak teşekkür ettiler.

Sancaktepespor bu galibiyetle 32 puana yükseldi. Mavi Beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Ataşehirgücüspor ile karşılaşırken sonraki hafta evinde Şilespor'u misafir edecek ve son hafta deplasmanda Kartal Çavuşoğluspor ile karşılaşarak ligi tamamlayacak.

Murat Nazik

sancaktepespor-012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.