Sürpriz ekip iş başında

Sürpriz ekip iş başında

İspanyol 'Fichajes' gazetesinin haberine göre Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, Arda Güle'yi Fenerbahçe'ye resmen teklif edecek.

İspanyol 'Fichajes' gazetesinin haberine göre Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, Arda Güle'yi Fenerbahçe'ye resmen teklif edecek. Haberde ayrıca teklif miktarının yüksek olacağı belirtildi. Gene Fichajes gazetesinin haberine göre Napoli, Paris Saint-Germain ve Barcelona da Fenerbahçe'nin genç yıldızını kadrolarına almayı planlıyor. Haberde bu kulüplerin Arda Gül ile ilgili görüşleri de aktarıldı. İşte Arda Güler'in transferi hakkında kulüplerin düşünceleri:

FC Barcelona:  Kayserispor eski Emre Demir'i kadrosuna katan Barcelona, ​​Arda Güler'in durumunu da yakından takip ediyor. Arda, teknik direktör Xavi Hernandez'in yeni transferlerinden biri olabilir ama Barca mali kriz nedeniyle bu transferde diğer 3 kulüp kadar betitbet iddialı değil. PSG:  İtalyan Calciomercato gazetesinden News Fichajes'in haberine göre PSG, Arda Güler'in sadıkları arasında. Takımın stratejik danışmanı Luis Campos, Arda'yı takımın geleceği olarak görüyor. Umarım yönetim bu genç oyuncuyu ciddiye alır.

Napoli: Napoli'nin Tottenham ile birlikte Arda'nın en sadık destekçilerinden biri olduğu söyleniyor. Antrenör Luicano Spaletti, Arda'yı kendi sistemine uygun bir oyuncu olarak görüyor ve onu planlarına dahil etmek istiyor. Şenol Güneş ile birlikte yeni bir betitbet giriş döneme geçiş yaratan Beşiktaş'ın şimşek ayrılığı geliyor. Tyler Boyd ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, Valerian Ismail'in isteği üzerine transfer olan yıldız oyuncuya da veda edecek.

"Takım değişecek"

Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde basına verdiği bir röportajda, "Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyoruz. Bu sadece futbol takımı için değil, taraftarlar için de önemli. Oyun izlerken boş zaman ve iş süreçleri arasındaki ilişki aynı değildir. Yaz tatili geldi, lig maçı var ve bu da başka bir hazırlık. Şimdi ne kadar popüler bilmiyorum. FIFA, UEFA, TFF  karar verirse uymak zorundayız. Duruma göre hareket etmeliyiz. Bir dönemde değiliz ama ateşkes gibi bir dönemden geçiyoruz. Gereksiz yüklerden yıpranmalarını istemeyiz. Elektrik uzun süre açık kalabilir. Bir güç ve dayanıklılık altyapısı inşa ediyorsak, önemli olan budur. Tüm milli oyuncular için geçerli olan bir durum var, takımlarına döndüklerinde onlara ne olacak? Hiçbirimiz bilmiyoruz. Takımda taktiksel değişiklikler olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.