Taçspor 2.maçını da kazandı

Taçspor 2.maçını da kazandı

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. grubun iddialı takımı Taçspor, evinde Tokatköyspor'u 1-0 yenerek 2. maçındanda 3 puan alarak grupta iddialı olduğunu gösterdi.

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. grubun iddialı takımı Taçspor, evinde Tokatköyspor'u 1-0 yenerek 2. maçındanda 3 puan alarak grupta iddialı olduğunu gösterdi.

İdealtepe Suni Çim Stadında oynanan ve Ali Osman Boyraz, Gökhan Dereli,Sefer Deveci hakem triosunun yönettiği mücadeleye 
Hakan Erşen yönetiminde ve Tunç, Atilla, Ömer, Yadigar, Yavuz, Deniz, Murat, Hakan, Yasin, Turgay, Burak 11'iyle çıkan Taçspor ilk yarının başında oyunun kontrolünü sağlayamasa da rakip Tokatköy'ün ataklarına karşı direnç gösterdi. Maçın ilk 10 dakikasında pozisyon bulan taraf Tokatköy'dü. 2 net gol fırsatından yararlanamayan Tokatköy'ün bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu dakikalarda Taçspor Murat Göynük'ün sakatlanmasıda ev sahibi ekibi oldukça etkiledi.

İlk yarım saatten sonra hareketlenmeye başlayan Ataşehir temsilcisi Taçspor, önce Burak'la net bir pozisyonu kaçırdı, ardından 38. dakikada Burak'ın kullandığı kornere iyi yükselen Hakan Karakaplan'la golü buldu. 1-0. Bu dakikadan sonra oyunun kontrollü Taçspor'a geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı sahada hakim taraf Taçspor'du. Ancak önce Turgay'ın kaçırdığı net fırsat sonrasın da Deniz'in topu direğe nişanlamasıyla rakibin de direnci arttı. Topa daha çok sahip olmaya başlayan Tokatköy pozisyon üretmek de zorlanınca, kontra ataklarla pozisyon bulmaya başlayan taraf Taçspor oldu. Deniz'in yerine oyuna giren Eren'in sol taraftan kaleye girip bıraktığı top, kaleciyi geçti ama çizgiyi geçemedi. Son dakikalarda Tokatköy kıpırdasa da skoru değiştiremedi1-0.

Bu galibiyetle 2.maçınıda kazanarak 6 puana yükselen Taçspor önümüzdeki haftayı BAY geçerken, puanı bulunmayan Tokatköy takımı evinde Anadolu Hisarını misafir edecek.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.