Tepecikspor:1 Gençlerbirliği:3

Tepecikspor:1 Gençlerbirliği:3

Ziraat Türkiye Kupası’nda ev sahibi Tepecikspor, Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup oldu.


 

Ziraat Türkiye Kupası’nda ev sahibi Tepecikspor, Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Tepecikspor evinde Gençlerbirliğin'i konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında oynanan mücadele de ev sahibi Tepecikspor, Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup oldu.

Tepecikspor'un tek golü Caner Celep'ten gelirken, Gençlerbirliğinde 3 gol atan Hurşut hat-trick yaptı.  Maç sonunda basın toplantısında konuşan Tepecikspor Teknik Direktörü İlker Erdem, mücadele ettikleri takımın Gençlerbirliği olduğunu ve kırmızı-siyahlı takımın Süper Lig'deki durumu ve oynadığı futbolun belli olduğunu vurgulayarak, "Biz bugün iyi oynadık. Her ne kadar maçın sonucu bizi üzmüş olsa da hem mücadele hem de oyun anlayışı açısından gayet üst düzeydeydik. Şimdi ligimizde oynayacağımız maçlarla yolumuza devam etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. 

Tepeciksporlu futbolcu Görkem Aydın, maçın belirli bölümlerinde rakipleriyle aynı seviyede oynadıklarını, iyi mücadele ettiklerini ve seyir zevki yüksek olan bir maç izlettirdiklerini dile getirdi. 

Tepeciksporlu bir diğer futbolcu Türker Toptaş da şanssız bir şekilde yedikleri penaltı golünün sonunda mağlup olduklarını ve Gençlerbirliği'ne Süper Lig'de başarılar dilediğini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.