TFF’yi istifaya davet etti

TFF’yi istifaya davet etti

Eski milli futbolcu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türk futbolunun büyük bir sistem sorunu yaşadığını söyledi.

Eski milli futbolcu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türk futbolunun büyük bir sistem sorunu yaşadığını söyledi.

Bazı temaslar için geldiği Tekirdağ’da soruları yanıtlayan Sancaklı, A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilen Lucescu’nun da dertlere merhem olamayacağını savunarak “Lucescu kendini ispatlamış bir hoca ancak 5 tane daha Lucescu getirseniz, yanına 2 Guardiola, 3 de Zidane getirip koysanız Türk futboluna verebilecekleri çok bir şey yok” dedi. TFF’nin Türkiye’de futbolu savunamadığını öne süren Sancaklı “Demek ki yönetemiyorsunuz arkadaşlar. Lütfen çekilin, daha fazla batırmayın Türk futbolunu” diye konuştu.

Saffet Sancaklı şöyle devam etti: “Millet diyor ki; Türk futbolu uçurumun kenarına geldi. Hayır çoktan düştü. 4 büyük kulübün borcu eski parayla 6,5 katrilyon lira. Bunun faizini ödeyemezler. Kim yol veriyor bunlara kim müsaade ediyor? Herkese eşit davrandığın zaman zaten problem kalmayacak. Çok zor değil bu anlattıklarım sadece ben bilmiyorum bunu herkes biliyor. Ama işlerine gelmiyor beyefendilerin. Çünkü futbol üzerinden birbirlerine karşı güç savaşı yapıyorlar. Ben sayın Cumhurbaşkanının bu işe müdahale edeceğini düşünüyorum.” dedi

Ajansspor.com

tff.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.