Topbaş"İstanbul'un ulaşım derdini bitirmeye gayret ediyoruz."

Topbaş"İstanbul'un ulaşım derdini bitirmeye gayret ediyoruz."

Topbaş, "Olimpiyat oyunları için ulaşım Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) vazgeçilmez unsuru. Biz de bu bilinçle 2020'den çok önce, İstanbul'un ulaşım derdini bitirmeye gayret ediyoruz." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş Sütlüce'deki Miniatürk Tesisleri'nde Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim Kurulu ve spor yazarlarını kabul etti. 2 saate varan söyleşide gündem, İstanbul-2020 idi. Topbaş, "Hedefimiz bu Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'a getirmek. Gecemizi-gündüzümüze katarak heyecanla, 7 Eylül'de oylanacak toplantıda kentin İstanbul olarak açıklanmasını bekliyoruz." dedi.

8.5 yılda İstanbul'un altı ve üstüyle epey uğraştıklarını dile getiren Başkan Topbaş, "Olimpiyat oyunları için ulaşım Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) vazgeçilmez unsuru. Biz de bu bilinçle 2020'den çok önce, İstanbul'un ulaşım derdini bitirmeye gayret ediyoruz." dedi.


Toplantıya katılan TSYD Yöneticileri ve spor yazarları, 2020 Olimpiyatlarının İstanbul’a gelmesi için, ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını belirterek, “Her zaman yanınızda olacağız.” diyerek, destek sözü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.