Topkapıspor lodos gibi esti

Topkapıspor lodos gibi esti

Küme düşmeyi ilgilendiren tehir maçında Adalarspor’u konuk eden Topkapıspor, rakibini 4-1 mağlup ederek ligde kaldı.

Küme düşmeyi ilgilendiren tehir maçında Adalarspor’u konuk eden Topkapıspor, rakibini 4-1 mağlup ederek ligde kaldı.
 
İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta geçtiğimiz hafta oynanması gereken Topkapıspor- Adalarspor maçı, konuk ekibin İstanbul’u etkileyen şiddetli lodos yüzünden Büyükada’dan ayrılamaması üzerine oynanamamıştı.
 
Adalarspor’un puan alması halinde Topkapıspor düşeceği, Yıldırım Bosna’nın ise ligde kalacağı maç, Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında sağanak yağmur altında oynandı.
 
Adalarspor 3-0’a kadar direndi
Burak Taşkınsoy, Erman Yorulmaz, Mehmet Üstündağ Hakem triosunun mükemmel yönettiği maçta ev sahibi taraftarları takımlarını 90 dakika desteklerken, izleyiciler mücadelesi bol, seyir keyfi güzel ve dostça bir maç izlediler. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan Topkapıspor’un maçın başından sonuna kadar üstün bir sergilediği maçta Adalarspor skor 3-0 olana kadar oldukça direnç gösterdi.
 
Yıldırım Bosna ve Esen Bayburt düşen takımlar
Yıldırım Bosna’nın Teknik Direktörü Metin Ok ile 5 Yöneticisinin de takip ettiği maçı Topkapıspor, Aykut Okutan (2) ve Enes Soy’un (2) golleri ile 4-1 kazanırken, Adalarspor’un tek golü Selçuk Aknarcı’dan geldi. Konuk ekipten Burak Akyıldız’ın 86.dakikada bariz gol şansını engellediği için ihraç olduğu maç sonunda Topkapıspor 26 puana ulaştı ve ligde kaldı. Ligden düşmesi haftalar önce belli olan Adalarspor’un 6 puanda bitirdiği 8.Grupta, 25 puanda kalan Yıldırım Bosna ile ligden çekilen Esen Bayburt 1.Amatör Lige düşen diğer takımlar oldular.
 
"Tek haram puanımız yok"
Zor bir sezondan sonra ligde kalan Hüseyin Göksu’nun takımı Topkapıspor, maç sonu saha içinde sevinirken, Yönetim Kurulu ile birlikte teknik heyet ve futbolcular Kumkapı’da Talip Restauran’ta ligde kalmayı kutladılar. Öte yandan maç sonunda bir açıklama yapan Topkapıspor Genel Kaptanı Cahit Özvural "Zor bir sezon oldu. Bazı talihsiz sonuçlar aldığımız için ligde kalma mücadelesi verdik. Topkapıspor’un bu sezon tek bir haram puanı yoktur. Bunun böyle bilinmesini isterim" dedi.
 
topkapispor1.jpgtopkapispor2.jpgtopkapispor3.jpgtopkapispor4.jpgtopkapispor5.jpgtopkapispor6.jpgtopkapispor7.jpgtopkapispor8.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.