Trabzonspor'a uyum sağlayamıyor

Trabzonspor'a uyum sağlayamıyor

Fırtına'da bu kez Ümit Bozok 2, Gomez 1 gol atabilir. Ancak Bakacetas ve Trezeguet 4 kez kurtularak golü kırdı

Fırtına'da bu kez Ümit Bozok 2, Gomez 1 gol atabilir. Ancak Bakacetas ve Trezeguet 4 kez kurtularak golü kırdı.Bordeaux-Bleu takımında hücum hattında ciddi sıkıntı var. Bu arada ayrılacak olan Dia Saba'yı aramaya devam eden Sivasspor, gözünü Trabzonspor'un yıldızına dikti.

Sivasspor'dan Dia Saba'nın beklenmedik krizi ayrılığa yol açacak. Görev süremin başında 5 gol 5 asistlik performans sergileyen Yiğidolar'ın ardından bu sezon adından söz ettiren yıldız oyuncu, eşinden ayrıldıktan sonra netleşti. Şehirde yaşamak istemiyorum.

Yönetimle pazarlık yapan oyuncuların, görev süreleri boyunca ayrılmalarına izin verilecektir. İsrailli futbolcu, bu dönem Sivasspor'dan aldığı meblağ ile bordobet katkı yaparak tavsiyesini alabilir. Bu gelişmenin ardından Yiğidolar'da 10'uncu arayış başlar. Listeyi sürpriz bir isim oluşturuyor.

Trabzonspor'a uyum sağlayamıyor

Kırmızı beyazlının Trabzonspor'da Enis Bardhi'yi renklerine bağlayacak görüşmeler yapacağı anlaşıldı. Teknik komitenin oyuncuya olumlu bir rapor sunduğu ve durumu yakından takip ettiklerini açıklayarak kulübün Blues de Bordeaux kadrosuna dahil edilmesinin muhtemel olduğu bildirildi. Enis Bardhi, umutlu Trabzonspor'dan güçlü bir başlangıca rağmen başarılı bir grafik çizemedi.

Celta Vigo, sezon başında Valencia'dan eski Trabzonspor oyuncusu Maxi Gomez için 3 milyon euro'luk bir transfer yapmayı ciddi ciddi düşünüyor. Les Bleus de Bordeaux, Cornelius'u 6 milyon euroya eski kulübü Kopenhag'a sattı ve Valencia'dan Maxi Gomez'i bordobet giriş getirdiler. Uruguaylı futbolcu, geçmişte beklenen katkıyı gösteremese de milli takımını Dünya Kupası'na taşıdı. İyi bir teklif gelirse Trabzonspor Gomez'i göndermeye hazır. 26 yaşındaki forvetin en ciddi taliplisi Celta Vigo.

La Liga tarafları Gomez'den çok şey istiyor olsa da, Ocak ayında Les Bleus de Bordeaux'nun kapısını çalıyor olabilirler. İspanyol medyasına göre Gomez, kulüp kabul ederse La Liga'ya dönmeye hazır. Trabzonspor, 3 milyon euroya kadrosuna kattığı Gomez'den bundan fazlasını bekliyordu. Gomez satılırsa dış yardım takası yapılacak.

Size kıyasla sezonun geri kalanında Fenerbahçe'nin en iyi ve en hayal kırıklığı yaratan performansı kimdi? "Fenerbahçe'nin kalan maçlardaki en iyi performansı Jorge Jesus. 20 Temmuz'dan bu yana 25 resmi maça çıkan Fenerbahçe, takımını formda ve maça hazır tutmayı başardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.