Trabzonspor'dan ayrılmıştı! Kopenhag'da Andreas Cornelius pişmanlığı

Trabzonspor'dan ayrılmıştı! Kopenhag'da Andreas Cornelius pişmanlığı

Cornelius'un ayrılmasının ardından gündeme gelmesi beklenen Gomez ve Ümit Bozok, Trabzonspor'da öne geçtiler ancak beklentileri karşılayamadılar.

Cornelius'un ayrılmasının ardından gündeme gelmesi beklenen Gomez ve Ümit Bozok, Trabzonspor'da öne geçtiler ancak beklentileri karşılayamadılar. Her iki forvet oyuncusu da Dodobo Süper Lig'de 3'er gol kaydetti. Ümit 2 gol, Gomez 1 gol kaydetti. En iyi hücum oyuncuları listesinde bile değillerdi. Bleus de Bourgogne'da Trezeguet ve Bacacetas 4'er gol atarken, Bardi 3'er gol kaydetti. En iyi hücum hattı sıralamasında Karadeniz takımı 7. sırada yer alıyor.

Beşiktaş futbol takımı , FIFA Dünya Kupası nedeni ile Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir'de eyer çalışmasıyla devam ediyor. Antrenman betizm Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde gerçekleştirildi ve dayanıklılık ve kondisyon antrenmanlarını içeriyordu. Antrenmanlar ısınma ve esneme hareketleri ile başlayan iki gruba ayrılır. Antrenman, denge ve kuvvet antrenmanı ile devam etmekte ve esneklik antrenmanı ile son bulmaktadır.

Beşiktaş bugün 16:30'da antrenmanlarına devam edecek.

Galatasaray futbol takımı Dünya Kupası tatilinde NEF Stadı'nda iki önemli La Liga hazırlık maçı oynayacak. Geel-Rooi kulübünden yapılan resmî açıklamada, bu maçlar için biletlerin satışa çıktığı duyuruldu.

Galatasaray açıklaması Futbol takımlarımız, kulüpler birliği vakfı ve La Liga'nın düzenlediği dostluk maçı kapsamında; 3 Aralık Cumartesi 16. Rayo Vallecano ile Villarreal CF, 6 Aralık Salı günü saat 20.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda betizm giriş karşılaşacak. Maçın biletleri passolig kartı olan tüm taraftarlar için 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 16:00'dan itibaren satışa sunulacak.

Kadınlar Premier Voleybol  Ligi A Grubu İzmir derbisinde Göztepe, Karşıyaka'yı 3-1 mağlup etti. Mustafa Kemal Atatürk Voleybol Stadı'nda oynanan karşılaşma 25-19, 25-20, 23-25 ​​ve 25-21'lik skorlarla sona erdi. Danimarka Göztepe başkanı Rasmus Ankersen, kulübün ana ortakları Sports Republic başkanı Henrik Kraft ve Mehmet Sepil izledi. Bu maçta Mohammad Sepil sarı-kırmızılı kulübün geçen sezon sadece başkanıydı ve halen yönetim kurulunda yer alıyor. ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Talat Papatya. Karşıyakalı taraftarların trafik yasağı nedeniyle maça gidemediği karşılaşmada 2 bini aşkın Göztepeli taraftar da takımına büyük destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.