Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra: Çok Mutluyum

Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra: Çok Mutluyum

Dinamik bir ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından dayanıklılık çalışmaları yapıldı ve finalde çift top oyunu oynandı.

Dinamik bir ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından dayanıklılık çalışmaları yapıldı ve finalde çift top oyunu oynandı. Antrenmanda maçı kazanan takım iyi bir performans sergilerken, golleri Visca ve Abdülkadir Yaşam ikilisi kaydetti. Küçük ekip üyelerinin coşkulu performansı teknik heyeti de memnun etti.

Mark Bartra ekibe katılıyor

Trabzonspor'un ekstra ünlülerinden Marc Bartra, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışıyordu. Milli takıma giren tüm oyuncular Antalya'daki antrenmana katılacak. Antrenör Abdullah Afqi'nin antrenman kampı boyunca tamamen taktik antrenmanlara odaklanacağı anlaşıldı. Deneyimli antrenörler topla daha yetenekli, hücumda cashbet daha etkili ve rakip kaleye daha hızlı ulaşabilen bir takım oluşturmak isterler. Savunmada kolay hatalardan kaçınmak için  Bartra ve Hugo gibi isimlerle özel görüşmeler yapılacak.

Bugün tatilde olan Les Bleus de Bordeaux yarın Antalya'da kamp yapacak. Karadeniz ekibi, 9 Aralık'a kadar Belek'te çalışmalarını sürdürecek. Bu eğitim kampına tüm yetkili isimler katılacak. Dünya Kupası'nda oldukları için sadece Gomez ve Larsen katılmayacak. Storm, Antalya kampında Hull City ve Crystal Palace ile hazırlık maçı oynayacak. 10 Aralık'ta Kocaeli'de Kasımpaşa ile hazırlık maçı vardı. Türk futbolunun cevheri Arda Güle, devlerin izinden Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kısa sürede  dikkatleri üzerine topladı.

Flamengo'da Jorge Jesus: İmkânsız

Son zamanlarda, Jorge Jesus ve Flamengo'nun sevgili söylentileri Sarı Donanma hayranlarını endişelendiriyor. Portekizli teknik direktörün menajerinin Brezilya'ya gittiği ve Rossoneri'nin başkan yardımcısıyla görüştüğü söyleniyor. Flamengo ile Copa Libertadores ve Brezilya Kupası'nı kazanan Dorival'ın resmi olarak takımdan ayrılmasının ardından Jesus'un çağrısı daha da güçlendi. Bu konuda Brezilya az önce bazı güzel haberler verdi. Flamengo daha sonra 68 yaşındaki teknisyenle fiziksel bir görüşme yoluyla bir teklifte bulundu.

Jorge Jesus'un son aşamalarda cashbet giriş öğrenciye 'kibar ve kısa' bir yanıt verdiği bildirildi. Portekiz koçu Brezilya koçlarına şunları söyledi: "Teşekkürler. Fenerbahçe ile kontratım mayısa kadar. Sana gelemem" dedi. Fenerbahçe yönetimi şimdi Jorge Jesus'un sözleşmesini en az 2 yıl uzatmak için görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. Luan, Gustavo, King, İrfan Can Eğribayat, Lincoln, Mert Hakan, Ferdi ve Emre Mor Dünya Kupası sakatlıkları ile lige girdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.