Tribünlerinde sürpriz bir isim yer aldı

Tribünlerinde sürpriz bir isim yer aldı

Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen dün Ziraat Türkiye Kupası'nda  Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçını izledi.

 

Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen dün Ziraat Türkiye Kupası'nda  Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçını izledi. Kiralık Nathan Redmond da 11 maça çıktı. Beşiktaş, geçici transferler başta olmak üzere savunmasını güçlendirmek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla kulübe iki yıldız stoper önerildi. Siyah beyazlı futbolcularla ilgili çalışmalar başlatıldı. Beşiktaş, ara transfer dönemi için çok çalışmaya devam ediyor, özellikle arka hattı güçlendirmeye çalışıyor. Görevliler belirledikleri listeden ve kulübe önerilen isimlerden çalışırlar.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporuna göre transfer arayışlarını sürdüren Siyah Beyazlı yönetim, Atletico Madrid forması giyen Felipe'yi denedi. 33 yaşındaki savunma oyuncusu, Siyah Beyazlı kulübün öncelikli hedeflerinden biri. İspanyol haydibet kadrosunda fazla şans bulamayınca ayrılma kararı alan Brezilyalı stoper için yapılan teklifin detayları ortaya çıkmaya başladı. Beşiktaş yönetiminin La Liga tarafına Felipe'ye 500 bin euro teklif edeceği bildirildi. Tavsiye edilen iki futbolcu tescillendi Siyah-Beyazlıların gündeminde yer alacak son iki futbolcu da belli oldu. Sakatlığı nedeniyle oyundan ihraç edilen 28 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu Edgar Yi ile Manchester City, Valencia ve diğer forma kulüplerinde forma giyen Eliajin Mangala, Trabzonspor'da başarılı bir şekilde forma giydikten sonra finale kalan oyuncular arasında yer aldı. Bir zamanlar Beşiktaş. Stephanoise macerası.

Her iki taraf da, ayrılık ve koşulların karşılanması durumunda 2 oyuncu için Beşiktaş forması giyebilmek için durma çizgisinde yenilik yapacak yöneticileri getirebilir. GÜNEŞ KARAR VERECEK İki oyuncuyla ilgili temaslar sürüyor, finalde teknik direktör Şenol Güneş ile görüşecek olan yönetim, deneyimli teknik haydibet giriş  heyetin karar vermesini bekleyecek. Eliaquim Mangala,  2011 yılında Standard Liege'den Porto'ya 6.8 milyon € karşılığında transfer oldu ve futbol kariyerine burada başladı. 2015'te Portekiz'den City'ye 45 milyon avroya katılan Mangala, geçen yaz Valencia ve Everton'da ve son olarak da Saint-Etienne'de kiralık oynadıktan sonra serbest bırakıldı. Trabzonspor'da kiralık olarak  başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Vitor Hugo ile mükemmel bir savunma kombinasyonuna sahip olan 28 yaşındaki oyuncu, Altay maçında sağ dizindeki çapraz bağı yırttıktan sonra uzun süredir forma giymiyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.