Tugay Uzyürük: Alın terimizi kimseye vermeyiz

Tugay Uzyürük: Alın terimizi kimseye vermeyiz

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden Beşyüzevlerspor’un teknik sorumlusu Tugay Uzyürük, yaptığı açıklamada sitem dolu ifadeler kullandı.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden Beşyüzevlerspor’un teknik sorumlusu Tugay Uzyürük, yaptığı açıklamada sitem dolu ifadeler kullandı.

“Sahaya çıkıp başkalarını düşünmeden sadece işimizi yapmamız ve alın terimizin karşılığını beklememiz ne zaman beri suç oldu?” şeklinde konuşan genç teknik adam, ligdeki tüm takımların Beşyüzevlerspor’un ilkeli duruşuna saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Hendekspor’u iki maçta da yenen, diğer şampiyonluk adayı 1877 Alemdağspor ile sahasında berabere kalan ve son haftalarda 3.Lig iddiasını arttıran Bursa temsilcisi Zaferspor ile iki maçta da berabere kalan yeşil-beyazlı Gaziosmanpaşa temsilcisinin çalıştırıcısı, tek amaçlarının Kulüplerini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu aktardı.

Geçtiğimiz sezon takımını Süper Amatör Ligden, BAL’a çıkartan, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sene de diğer takımlara oranla daha mütevazi bütçeli takım kurup, takım olmayı başaran ve sadece kendi işini yapan Beşyüzevlerspor, gelinen noktada gelecek sezon da Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazandı.

“Biz maç alıp maç vermeyiz”
Kalan son iki maçı da kazanıp, ligi sona erdirmek istediklerini vurgu yapan Beşyüzevlerspor’un teknik sorumlusu Tugay Uzyürük, açıklamasında şunları kaydetti: “Ne yazık ki son zamanlarda oynadığımız maçlarda bazıları ağzıma bile almak istemediğim teşvik alma, maç alma-maç verme olaylarını ağızlarından düşürmediler… Beni tanıyanlar, karakterim hakkında en ufak bilgi sahibi olanlar hem futbolculuğumda hem de Antrenörlüğümde bunun asla mümkün olmayacağını bilirler. Lakin, ‘derviş’in fikri neyse zikri de odur’ misali bunları dile getirenler oynadığımız maçlardan sonra eminim pişman olmuşlardır.”

“Oyuncularım ile gurur duyuyorum”
Sezonun ikinci yarısına çok iyi başladıklarını ifade eden Uzyürük, altıncı haftadan sonra oynadıkları 4 maçta tam 8 penaltılarının verilmediğini belirterek, “umarım bunlar sadece bir tesadüf tür” dedi. Beşyüzevlerspor olarak oynadıkları futbol ve dik duruşlarının herkes tarafından takdir edildiğini ifade eden teknik adam, Başkanları Mustafa Koral’ın ‘bizim amacımız kulüp olarak dost kazanmak’ düsturu ile hareket ettiklerini ve ayırım yapmadan tüm maçlara bu şekilde çıktıklarını belirtti. İki yıldır görev yaptığı Beşyüzevlerspor’daki tüm oyuncuları ile gurur duyduğunu ve çok kaliteli bir teknik kadroya sahip oldukları için kendini şanslı kabul ettiğini anımsatan Uzyürük, “bu zor süreçten başımız dik, alnımız açık şekilde çıktık. Kalan son 2 maçımızı da kazanıp sezonun en iyi yerde bitireceğiz” dedi.

Ali Kemal Demir

tugay-uzyuruk1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.