Tüm transferler yerinde

Tüm transferler yerinde

Hazırlıksız hazırlık maçına Dünya Kupası nedeniyle ara verildiğini söyleyen Erol Bilecik, "Hava geri geldi.

 

Hazırlıksız hazırlık maçına Dünya Kupası nedeniyle ara verildiğini söyleyen Erol Bilecik, "Hava geri geldi. Dostluk maçlarının sonuçları çok az dikkat çeker. En önemli şey hazırlık sürecidir. Ancak takımımızın oyun planına bakacak olursak, gayretimizin ve kazanma azmimizin çok güzel bir tablo olduğunu görebilirsiniz. Trabzonspor ile başlayacak lig için hepimizi umutlandıran pozisyon doğal olarak geldi. Tabii ki her zaman söylediğimiz gibi önemli olan hikâyenin iyi bitmesi"

Erol Bilecik derinlik takımında söyleyecekleri var:

"Sezon başında takımın derinliğine baktığımızda çok fazla eleştiri aldık. Futbol takımlarına transferlerde bazı oyuncular vuruluyor mu bilmiyorum ama bugün çeşitli spor otoritelerinde bu açıklamaları yapan arkadaşlar tüm transferlerin yodabet yerinde olduğu konusunda hemfikir. Hele bu takımın derinliği, ilk 11'deki kararlılığıyla, her gün maç öncesi ve sonrası izlediğimiz gibi teknik direktörlerin adaleti ve seçimleri iyi. Ekip derinliğinin nasıl olumlu bir atmosfer yarattığını görüyoruz. Umarım aynı şekilde devam ederler. Sadece spor kulüplerinin söyleyebileceği bir şey değil ama "aile" kelimesi ister istemez dünyada başarı için ilk sıralarda yer alıyor. Takıma baktığımızda, o yüksekten uçan aile tepkisi, hocalarımızın ve sevgili başkanımızın yardımıyla geliyor. Buradaki hocalarımızın desteği çok yüksek. Biz büyük bir aile olmayı başarmış bir kulübüz.

"Oyuncularımızın performansından çok memnunuz"

Futbolun şans getirdiğini söyleyen Erol Bilecik, "En büyük örnek sakatlıklar. Oyuncuların performansından çok memnunuz ama çok çalışkan bir oyun. Şanssızız çünkü Pedro ve Arda Örnek çok özenli bir sağlık ekibimiz var. Perez'in durumunda, yodabet giriş birkaç ay sahalara dönmeyebilir, yoğun bir ameliyat geçirebilir ve daha kısa sürede sağlık ekibinin dikkatli tedavi yorumlarından kaynaklanacağını düşünüyoruz, takımda bir değişiklik var. "Hep daha iyi olmaya çalışmaktan başka itirazımız yok" Erol Bilecik "Daha iyi olma hırsımız yok, denemeye devam etmekten başka" diyor ve ekliyor: "Asıl hedefimiz bu. Bu yılın kendi içinde farklı bir dinamiği var. Başkanımız aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı'nın da başkanıdır. Bu dönem bizim için daha savunmasız ve sorumlu. Antalya kampında Selahattin Kalımlı çok önemli ve değerli bilgiler verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.