Tunaspor 14 günü çalışarak değerlendirdi

Tunaspor 14 günü çalışarak değerlendirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Pazar günü, Lig'in ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Yeşilesenyurtspor'u Bayrampaşa Belediye Stadı'nda konuk edecek olan Lider Bayrampaşa Tunaspor Futbol Takımı, Lig'in son haftasında Bay olduğu için, bu maçın hazırl

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Pazar günü, Lig'in ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Yeşilesenyurtspor'u Bayrampaşa Belediye Stadı'nda konuk edecek olan Lider Bayrampaşa Tunaspor Futbol Takımı, Lig'in son haftasında Bay olduğu için, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden, yaklaşık 14 günün tamamına yakınını çalışarak değerlendirdi.
Teknik Direktör Ata Haluk Yalın ve Antrenör Ulaş Oktay yönetiminde çalışmalarını sürdüren Bayrampaşa temsilcisi, bugün akşam saatlerinde gerçekleştireceği, hafta'nın son çalışmasıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
Kırmızı Lacivertliler Lig'in ilk yarısında 12 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik ve 1 kez de mağlubiyetle tanışarak, 2.Grup'ta ilk yarıyı 27 puanla Lider olarak tamamlamıştı.
Pazar günü karşılaşacağı rakibi Yeşilesenyurtspor ise 12 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ve 4.kez de mağlubiyetle tanışarak, Lig'in ilk yarısını 20 puanla 5.sırada tamamladı.












Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.