Tunaspor 90'da kaptanı Emin'le hayat buldu

Tunaspor 90'da kaptanı Emin'le hayat buldu

Süper Amatör Lig 2.Grubun maçında, Tophane Tayfun evinde Lider Tunaspor'u ağırladı.Karşılaşma'nın ikinci yarısı'nın 51.ve 90.dakikalarda Kaptan Emin'in attığı gollerle maçı 2-1 kazanan Lider Tunaspor,bu galibiyetle puanını 37 çıkardı.

Süper Amatör Lig 2.Grubun maçında, Tophane Tayfun evinde Lider Tunaspor'u ağırladı.

Karşılaşma'nın ikinci yarısı'nın 51.ve 90.dakikalarda Kaptan Emin'in attığı gollerle maçı 2-1 kazanan Lider Tunaspor,bu galibiyetle puanını 37 çıkardı.Tophane Tayfun 52.dakika'da Yusuf Gezen'in attığı müthiş firikik golüyle beraberliği sağlasada karşılaşma Lider Tunaspor'un 2-1 galibiyeti ile tamamlandı.
Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Tophane Tayfun oldu.Karşılaşma'nın henüz 6.dakikasında Sağ taraftan Enes Çetin'in getirdiği topa Kemal Ürkmez vurduğu top Tunaspor'un Kalecisi Selçuk Özkurt'ta kaldı. Maçın 18.dakikasında bu sefer konuk Tunaspor'un Kerem Güler'le yayın üzerinden yakaladığı şut üstten az farkla aut'a gitti.
37.dakika'da ev sahibi Tophane Tayfun taç atışından gelen pozisyonda Kemal kafayla aşırınca, arka tarafta pozisyonu Röveşata ile kaleye yollayan Emrah Akdemir'in bu vuruşunu Kaleci Selçuk güçlükle önledi. Maçın ilk yarısında belkide en etkili gol pozisyonunu Tunaspor adına Eren Ziya yakaladı. 39.dakika'da Berkan'ın ara pasına hareketlenen Eren Ziya Kaleci Umut Tur'un sağ tarafına plase ile bıraktı. Müthiş bir refleksle bu topu çıkaran Umut,karşılaşma'nın ilk yarısının 0-0 berabere bitmesinde en önemli rolü oynadı.
İKİNCİ YARI GOLLER GELDİ.
Maçın 51.dakikasında Berkan Özbek'in sağ taraftan ceza sahasına yaptığı sert ortaya, altı pastan sert bir kafa vuruşu yapan Kaptan Emin, deplasmanda Tunaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün 1 dakika sonrasında 52.dakika'da ceza sahası'nın önünde Kerem Güler rakibini faulle durdurunca, kazanılan firikik atışını adeta doksana yollayan İsim Yusuf Gezen ev sahibi Tophane Tayfun'un beraberlik golüne imza attı 1-1. Bu golden sonra Lider Tunaspor 3 puanı alabilmek adına oyunu Tophane Tayfun kalesine yıkmaya çalıştı. 
Cüneyt Şahin'in sol taraftan önce Semih Şahin'e, daha sonra da Kaptan Emin'e getirdiği yüzde yüzlük gol fırsatlarından gol sesi çıkmadı. Lider Tunaspor tam ümitlerini yitirmek üzereyken, 90.dakika'da Berkan Özbek'in yolladığı uzun pası israrla takip eden Kaptan Emin ceza sahası içinde Kaleci Umut'la karşı karşıya kaldı. Sağ taraftan topu filelere yollayan Kaptan Emin Tunaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra karşılaşma konuk Bayrampaşa Tunaspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

STAT : Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Stadı
HAKEMLER : Ozan Bileyci,Cengiz Ateş,R.Çağatay Yüceant,
TOPHANE TAYFUN: 1
Umut,Mehmet,Ahmet Güçlü,Yusuf,Bahadır,Ahmet Murat Oran,Murat,(Şakir),Alper,Kemal, Enes,Emrah,(Yunus),
TEKNİK DİREKTÖR : Aslan Yavuz
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : 2
Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,Kerem,(Semih Şahin),Cüneyt Şahin,Semih Küçük,Eren Ziya,(Okan),
TEKNİK DİREKTÖR :Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR :Berkan 35dk,Enes 45dk,Aykut 59dk,Kemal 59dk,Emin 81dk,Bahadır 81dk,Mehmet 90+2,












Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.