Türk Basketbolunun Dev İsmi Sultanbeyli'de

Türk Basketbolunun Dev İsmi Sultanbeyli'de

Türk basketbolunun unutulmaz ismi ve Basketbol Milli Takımı menajeri Harun Erdenay ile Türkiye Basket Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Tobay’dan Başkan Hüseyin Keskin’e nezaket ziyareti.

Türk basketbolunun en önemli oyuncularından biri olan ve altı yıldır Basketbol Milli Takımı menajerliği görevini sürdüren Harun Erdenay ve Türkiye Basket Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Tobay, Sultanbeyli’ye gelerek Başkan Keskin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Türk basketbolunun unutulmaz ismi Erdenay’ı ve Tobay’ı makamında ağırlayan Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sultanbeyli’de olmaktan dolayı keyifli olduklarını ifade eden Erdenay ve Tobay, ilçede ciddi bir genç nüfusun bulunduğunu ve bu dinamik potansiyelin basketbol adına sevindirici olduğunu belirttiler. Başkan Keskin de Türk basketboluna emek vermek vermiş iki değerli ismi Sultanbeyli’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Sultanbeylili gençlerin son dönemde yakaladıkları sportif başarılardan bahsetti. Yakalan bu başarının kendilerini memnun ettiğini söyleyen Keskin, başarının kalıcı olması adına gerekli yatırımları yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Harun Erdenay’a Milli Takıma katılan genç isimleri soran Başkan Keskin’e Erdenay, “Hidayet, Ömer, Kerem gibi tecrübeli isimler Milli Takım’a çok değerli katkıda bulundular ve bundan sonra da inanıyorum ki bulunmaya devam edecekler. Ancak bu bir süreç ve Göksenin Köksal, Furkan Aldemir, Doğuş Balbay gibi sırasını bekleyen yetenekli geçlerimiz var” dedi.

Kendisinin de bu süreci yaşadığını hatırlatan Erdenay, Milli Takımdaki dayanışma sayesinde, güzel başarıların yakalanacağına inandığını söyledi. Yaklaşık bir saat devam eden keyifli sohbetin sonunda Erdenay ve Tobay, Başkan Hüseyin Keskin’i Adidas İstanbul Cup Turnuvası’ndaki Almanya maçına davet ettiler. Başkan Keskin’de konuklarına ziyaretlerinden ve davetlerinden ötürü teşekkür etti.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.