Türkiye şampiyonası zor

Türkiye şampiyonası zor

Oyun sert bir şekilde oynandı. İyi oyuncular var. Eğlenceli, rekabetçi ve tempolu  bir lig. ” 'İnanç savaşın yarısıdır' "Benfica ile şimdiden şampiyonluklar kazandım, kupalar kazandım.

Oyun sert bir şekilde oynandı. İyi oyuncular var. Eğlenceli, rekabetçi ve tempolu  bir lig. ” 'İnanç savaşın yarısıdır' "Benfica ile şimdiden şampiyonluklar kazandım, kupalar kazandım. Geride kaldılar. İşte şimdi. Senin için haykırıyorum, Beşiktaş ile şampiyonluğu kazanacağım. İnanmak başarmanın yarısıdır. Yani güvenim yüzde yüz değil, yüzde bir! Gelecek için hayallerim var. En iyi ligde oynamak ve başarılı olmak istiyorum. Asıl soru Beşiktaş ile şampiyon olmak ve kupalar kazanmak.

"Quaresma'ya saygı duyuyorum"

"Quaresma'nın ülkemizde, Portekiz'de ve oynayan diğer takımlarda çok önemli bir rolü var. Futbolun farklı yüzleri var. Estetik, performans, yaratıcılık en grbets önemli özellikler. İşte bir efsane A. Futbolu bıraktığında bile kalpte idi. Hepimize eşit saygı duyuyorum.

'Futbolun tek dili vardır'

"Takımda çok farklı ülkelerden oyuncular var. Ama hedef ortaklar, dil, ten rengi, ülke farklı olsa da aynı amaç için oradayız. Bu normal. Herkesin bir hayat tecrübesi var ve bunu yansıtıyor. Aynı dili konuşan insanlarla daha fazla zaman geçirmemiz normal. Gerçek olarak kabul ederseniz, futbolun dili aynıdır. "

"Futbolun dünü yoktur"

"Gerçek, yönettiğimiz diğer takımlar, farklı menajerler grbets giriş kadar futbolun bir parçasıdır. Bu sadece dünkü futbol değil. Konuşmak ve yorum yapmak geçmişi yaşatmaz. Bu ana ve ötesine bakıyorum. Umut etmek. İnanç ve kazanan bir ruhla.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 49 resmi maçta 17 gol atıp 6 asistlik performans sergileyen Serdar Dursun, bu dönemde takımdan ayrılacaktı.Dünya Kupası'nın yıldız yıldızlarından, ilk maçlarda başarılı olamayıp başarıya imza atan oyuncu sezonun yarısında aradığı şansı buldu ama hazırlık dönemindeki performansıyla teknik direktörün ona bakış açısı değişti. Salernitana ile oynanan hazırlık maçı sonrası İsa 3 maçta da forma giydi.

Dostluk maçının yıldızı  tecrübeli forvet, maçın ardından arkadaşımız Ömer Necati Albayrak ile konuştu. Salernitana'daki oyun. Sezon başında kendisini Avrupa'da görememekten duyduğu hayal kırıklığını dile getiren golcü, "Geçen sezon özellikle ikinci yarısında çok iyi oynadım. Milli takımda da bunu sürdürüyorum. Ben çok ahlaklıyım ve aslında yeni sezondan beklentilerim iyi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.