Türkiye'de Galatasaray Futbol Takımı Dünya Kupası sayesinde önemli bir sayıya imza attı.

Türkiye'de Galatasaray Futbol Takımı Dünya Kupası sayesinde önemli bir sayıya imza attı.

Son 3 lig maçında Kara Gümrük, Beşiktaş ve Başakşehir'i yenen Galatasaraylılar, lider Fenerbahçe ile aradaki farkı 2'ye çıkardı ve Dünya Kupası öncesi alınan yüksek moralle Galatasaraylılar işbaşı yaptı.

 

Son 3 lig maçında Kara Gümrük, Beşiktaş ve Başakşehir'i yenen Galatasaraylılar, lider Fenerbahçe ile aradaki farkı 2'ye çıkardı ve Dünya Kupası öncesi alınan yüksek moralle Galatasaraylılar işbaşı yaptı. Aslan, Spor İstanbul hazırlıklarına milli oyuncu olmadan devam ediyor.

BURUK'UN TEK ENDİŞESİ

Galatasaray, iç rekabet ve yaklaşan BAI haftası nedeniyle son tatilde forma girmek için mücadele ediyor. Huang Hongjun art arda puan kaybettikten sonra lig sowinbet bozuldu ama kupa sezonu dışında olduğundan biraz gergindiler. Teknik patron Okanbrook, son molada benzer sorunların yaşanmaması için ekibiyle birlikte önlemler almaya başladı. Takımın özellikle hazırlık maçlarında formunu koruması bekleniyor.

Galatasaray Futbol Takımına gönderilen en çok oyuncu

Lig, 18 Aralık'a kadar devam edecek olan Dünya Kupası nedeniyle askıya alındı. Bu dönemde lig müsabakası olmamasına rağmen özellikle Galatasaray, Süper Lig'e en çok oyuncu gönderen kulüp olarak elemeye en çok yaklaşan kulüp olarak dikkatleri üzerine çekti.

Diğer oyuncular Mertens, Muslera ve Torreira'nın daha fazla zamanı yok. FIFA, Katar'daki turnuvaya oyuncu gönderen kulüplere oyuncu başına ödeme yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre FIFA, etkinlik süresi boyunca kulüpleri desteklemek için 200 milyon dolardan fazla kaynak para ayıracak.

Ayrıca, 2022 Dünya Kupası'na oyuncu gönderen kulüpler oyuncu başına günlük 10.000$ alacak. 233.000 $ Oyuncu başına ödemeler ile grup sowinbet giriş aşamasından sonra da devam edecek. FIFA, kulüplere ödenen ücretlerin, oyuncuların son iki sezonda birlikte oynadığı kulüpler arasında paylaştırılacağını söyledi.

Dünya Kupası'na yedi gün kala Galatasaray Futbol Takımının FIFA kasasında bulunan ortalama olarak 233 bin dolar var. (Gol atan)

İşte Dünya Kupası'ndaki Süper Lig futbolcuları

Galatasaray – 5

Lucas Torreira (Uruguay)

Victor Nelsson (Danimarka)

Harris Se Ferovic (İsviçre)

Dries Mertens (Belçika)

Fernando Muslera (Uruguay)

BEŞİKTAŞ – 4

Wout Weghorst (Hollanda)

Kamerun)

Atiba Hutchinson (Kanada)

Fenerbahçe – 2

Michy Batshuayi (Belçika)

Enner Valencia (Ekvador)

Trabzonspor SPOR- 2

Maxi Gomez (Uruguay)

Jens Stryger Larsen (Danimarka)

Kessel Sporları – 2

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.