Tuzlaspor liderliği devraldı

Tuzlaspor liderliği devraldı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçında Sultangazispor’u sahasında Yusuf Samancı’nın attığı gol ile 1-0 mağlup eden Tuzlaspor, Sultanbeyli Belediye’nin Bağcılar ile berabere kalmasının ardından yeniden liderliğe yükseldi.

Tuzlaspor kendi evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Sultangazispor’u Yusuf Samancı’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek geçen hafta bıraktığı liderlik koltuğunu Sultanbeyli’nin puan kaybetmesi sebebiyle devraldı. Maçın başından sonuna kadar denk oynayan iki güçlü takımdan ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada zaman, zaman saha içerisinde tansiyon yükseldi. Maçın 30.dakikasında Sultangazispor’lu Serkan Afşar ile tartışan Tuzlaspor’un kaleci Antrenörü Hakem Erkoç Doğan tarafından oyun alanının dışına gönderildi.
Bu sonuçla Tuzlaspor, 18 maç sonunda 37 puan ile liderliğe yükselirken, Sultangazispor ise bir basamak geriledi ve 33 puan ile 4.sırada kendisine yer buldu.

STAT: Tuzla
HAKEMLER: Erkoç Doğan, Serkan Türksoy, Hakan Yoldaş
SAHA KOMİSERİ: Ahmet Kalyoncu
TUZLASPOR: Engin, Mehmet, Okan, Murat Gülbaba, Ulaş, Savaş, Bahadır, Yusuf (Serdar) Yakup, Ramazan (Yusuf) Uğur (Zakir )
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Köksal Terzi
SULTANGAZİSPOR: İlkay, Cem, Oğuz (Can) Serhat, Mehmet, İsa (Arda) Burak (Samet) Yusuf, Serkan, Halil İbrahim, Erdem
TEKNİK DİREKTÖR: Alaattin Cahit Çepeloğlu
GOL: Yusuf Samancı (Tuzlaspor)


yerelfutbol.com
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.