Tuzlaspor üç puanla döndü

Tuzlaspor üç puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele Tuzlaspor ligin15. haftasında deplasmanda Lüleburgazspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu doksan dakikada gülen taraf 2-1’lik skorla Tuzlaspor oldu.

Maça baskılı başlayan ve rakip kalede pozisyonlar bulmaya gayret gösteren Lüleburgazspor’da Zafer’in ceza sahası üzerinden vuruşu üst direkten döndü. Kanatlardan rakip kalede tehlike yaratmak isteyen Lüleburgazspor, maçın 41. dakikasında, gelişen Tuzlaspor atağında, Savaş’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına Berkcan, Onurhan değişikliğiyle başlayan Lüleburgazspor, galibiyet golü için rakip kaleye yüklendi. Aradığı golü bir türlü bulamayan yeşil-kırmızılı ekip savunmada da yaptığı hatalarla ikinci golün sinyalini verdi. Nitekim maçın 77.dakikasında Bayram’ın hatasından kaynaklanan Tuzlaspor atağında içeri yapılan ortada Bayram’ın hatasından kaynaklanan Tuzlaspor atağında içeri yapılan ortada Yusuf topa dokundu ve farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Golün ardından, tribünlerde stadı terk etmeye başladı. Lüleburgazspor maçın 85. dakikasında, kazandığı penaltıyı Serkan ile gole çevirerek farkı bire indirdi, 2-1. Maçın ikinci yarısında da bir topu direkten dönen Lüleburgazspor sahadan da 2-1 mağlup ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.