Tuzlaspor’u 2. Lig’e Çıkaracak Takım Kuruluyor

Tuzlaspor’u 2. Lig’e Çıkaracak Takım Kuruluyor

Tuzlaspor Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Demir, yerel basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği tanışma toplantısında Tuzlaspor’daki gelişmeleri paylaştı.

Tuzlaspor’un yeni yönetimini oluşturan yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımları belirlendi. Geçtiğimiz sezon  Levent Ayaz’ın yürüttüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına iş adamı Murat Demir getirilirken; Levent Ayaz’a, Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi verildi.
Tuzla’nın yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Tuzlaspor Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Demir, Tuzlaspor’daki gelimeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Tuzlaspor’da Şu Ana Kadar Gerçekleşen Transferler
Tuzlaspor’u 2. Lig’e taşıyacak takımı kurmak için çalıştıklarını belirten Demir, Tuzlaspor kulübünün maddi bir sıkıntısı bulunmadığını ve transferler için gerekli ve yeterli bütçeyi hazırladıklarını ifade etti. İç transferde Bahadır Davran, Okan Özdemir, Okan Baydemir, Serdar Sargın, Yakup Alkan, Yusuf Samancı ve Ulaş Önsal ile anlaşmaya varıldığını açıklayan Demir, dış transferde de Erzincan Refahiyespor’dan Burak Kapan (Kaleci), Boluspor’dan Burak Öğür (Kaleci), Kayseri Şekerspor’dan Gencay Erten (Sol Açık-Sol Bek) ve Maltepespor’dan Okan Duran’ın (Stoper)  Tuzlaspor renklerine bağladıklarını belirtti. Demir transferlerin devam edeceğini de ifade etti.
Tuzlaspor stadyumunun tribün altının tamamlandığını söyleyen Murat Demir, stadyumun yönetim bölümünün de yıkılarak yeniden 3. Lig standartlarına uygun olarak yapılacağını belirtti. Tuzlaspor’a antreman sahası da kazandıracaklarını da açıklayan Demir, Tuzlaspor’un profesyonel liglere uygun tesisleri olacağını belirtti.

Tuzlaspor Basında Sürekli Yer Alacak

Tuzlaspor’un internet sitesinin güncel ve işlevsel hale getirileceğini belirten Tuzlaspor Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Demir, takım hakkındaki gelişmelerin internet sitesinden güncel bir şekilde duyurulacağını ifade etti. Sosyal Medya kullanımını da artıracaklarını söyleyen Demir, pozitif gelişmelerle sürekli basının gündeminde olan bir Tuzlaspor oluşturacaklarını belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın futbola karşı ilgili olmasının kendilerine olan desteklerini artırdığını da ifade eden Demir, “Tuzlaspor neden Bank Asya Ligi’nde oynamasın?” dedi.
Yerel basını önemsediklerini ve yerel basınla sürekli diyalog içerisinde olacaklarını da ifade eden Demir, tanışma toplantısına katılan yerel basın mensuplarını teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.