U17 Türkiye Şampiyonu Çubukluspor oldu

U17 Türkiye Şampiyonu Çubukluspor oldu

Afyonkarahisar’da oynanan 2018-2019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon İstanbul Çubukluspor oldu.

Afyonkarahisar’da oynanan 2018-2019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon İstanbul Çubukluspor oldu.

U17 kategorisine 76 ilden 1490 takım arasında illerde dereceye giren 133 takımın katılımı ile 4 Nisan 2019 tarihinde başlayan şampiyona, 11 – 12 Mayıs 2019 tarihlerinde Afyonkarahisar’da oynanan yarı final ve final müsabakaları ile sonuçlandı.

Afyonkarahisar Zafer Stadı’nda oynanan final müsabakasında 2- 0 üstünlük sağlayan Çubukluspor Türkiye Birincisi olurken, Başkent EDAŞ Spor Türkiye ikincisi oldu. Üçüncülük müsabakasında ise Bursa Fethiye İdmanyurdu’nu 2 – 0 yenen Adanaspor A.Ş Türkiye üçüncüsü oldu.

Afyonkarahisar’da düzenlenen organizasyona katkıları nedeniyle Afyonkarahisar ASKF Başkanı Orhan Küçüksağırcı, Afyonkarahisar Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen ve Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’e TFF’nin hazırlamış olduğu teşekkür plaketleri TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan tarafından verildi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Afyonkarahisar ASKF Başkanı Orhan Küçüksağırcı ve Afyonkarahisar Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen tarafından törenle verildi.

tff.org

cubukluspor-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.