Uche Ikpeazu: Taraftara borcumu performansımla ödemek istiyorum

Uche Ikpeazu: Taraftara borcumu performansımla ödemek istiyorum

Taraftarlarla buluşacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Uche Ikpeazu, "Değerli taraftarlarımız formalarını imzalamaya geldiler. Bunu gördüğümde gerçekten çok mutlu oldum, çok heyecanlandım.

Taraftarlarla buluşacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Uche Ikpeazu, "Değerli taraftarlarımız formalarını imzalamaya geldiler. Bunu gördüğümde gerçekten çok mutlu oldum, çok heyecanlandım. Benim işim ise iyi performans göstermek ve gollerle  takımın başarısına katkıda bulunmak. Hayranların benim hakkımda sosyal medyada yazdıklarıyla gurur vbet duyuyorum. Maalesef herkesi takip edemiyorum ama bana verdikleri desteği özellikle sahada gördüğümde çok mutlu oluyorum. Elimden geldiğince bu desteği performansımla geri vermek istiyorum."

İmza gününe gelen hayranlardan Kadir Berkay Akkuş, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Tanışma fırsatı buldum. iki değerli futbolcumuzla tanışıp vbet giriş sohbet etmek istiyorum.Formu imzaladım çok mutluyum.Konyaspor ligde büyük başarılara imza attı. Umarım bu başarısını devam ettirir. Ben her zaman takımımın arkasındayım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.