Ümraniyespor Pendikspor'u rahat geçti

Ümraniyespor Pendikspor'u rahat geçti

2.lig Beyaz grupta zirve mücadelesi veren Ümraniyespor, misafir ettiği Pendikspor'u üstün bir oyun sergileyerek 3-0 mağlup etti ve zirve yarışını sürdürdü.

2.lig Beyaz grupta zirve mücadelesi veren Ümraniyespor, misafir ettiği Pendikspor'u üstün bir oyun sergileyerek 3-0 mağlup etti ve zirve yarışını sürdürdü.

Ümraniye Belediyesi İlçe Stadında oynanan mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan yönetirken yardımcılıklarını Ahmet Yakarca ve Hüseyin Aylak yaptılar.

Mücadeleye seyircisinin desteğiyle, rüzgarıda arkasına alarak başlayan şampiyonluğun güçlü adayı Ümraniyespor, oyunu rakip yarı alana yığarak ilk dakikadan itibaren 3 puanı kazanmak istediğini gösterdi. Ev sahibi ekip üstün oynadığı ilk yarıyı 32.dakikada Samet Asatekin ve 45.dakikada İlhan Şahin'in golleri ile 2-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya rüzgarında etkisiyle hızlı başlayan Pendikspor, farkı kapatmak istesede Ümraniyespor defansının zamanında müdahaleleri ile pozisyon bulmakta zorlandı. 64.dakikada sağ kanattan gelişen Ümraniyespor atağında ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Mücahit Albayrak attığı kafa golü ile skoru 3-0 yapan golü kaydetti. Kalan sürede skor avantajını korumayı bilen Ahmet Taşyürek'in talebeleri mücadeleyi kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Ümraniyespor'lu futbolcular maç sonu galibiyeti taraftarlarıyla bütünleşerek kutladılar. Bu galibiyetle 48 puana yükselen kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.

STAT : Ümraniye Belediyesi İlçe
HAKEMLER: Yiğit Arslan - Ahmet Yakarca - Hüseyin Aylak / Hasan Avcı
SAHA KOMSERİ : Can Telci
ÜMRANİYESPOR : Burak, Mustafa, Bulut, Bahadır, İbrahim, İlhan, Erol, Mehmet, Eren, Samet, Oğuz
YEDEKLER : Muzaffer, Ziya, Yaser, Mücahit, Kerem, Samet, Tarık
TEKNİK SORUMLU : Ahmet Taşyürek

PENDİKSPOR : Mehmet, Süheyl, Alişan, Hakan, Hayrullah, Umut, Okan, Ramiz, Samet, Azad, Emrah
YEDEKLER : Yakup, Hasan, Ayberk, Olgun, Kadir, Fatih, Oktay
TEKNİK SORUMLU : Şaban Yıldırım

umraniyespor1-005.jpgumraniyespor2-004.jpgumraniyespor3-004.jpgumraniyespor4-004.jpgumraniyespor5-004.jpgumraniyespor6-004.jpgumraniyespor7-005.jpg

umraniyespor9-004.jpgumraniyespor10-003.jpg

umraniyespor8-004.jpg

umraniyespor11-002.jpg

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.