Üsküdar Anadolu  Ceyhun'la coştu

Üsküdar Anadolu Ceyhun'la coştu

İstanbul 1. Amatör Ligi 14. grupta zirve mücadelesi veren Üsküdar Anadolu, evinde misafir ettiği Küçüksu Yeni Mahallespor'u Ceyhun'un attığı gollerle 3-0 yenerek ikinciliğe yükseldi.

İstanbul 1. Amatör Ligi 14. grupta zirve mücadelesi veren  Üsküdar Anadolu, evinde misafir ettiği Küçüksu Yeni Mahallespor'u Ceyhun'un attığı gollerle 3-0 yenerek ikinciliğe yükseldi.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi Vedat Çamak, Mehmet Aykut Kaya, Furkan Ulutürk hakem triosu yönettiler. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Üsküdar Anadolu 6.dakikada Ceyhun'un attığı golle 1-0 öne geçti. Oyunun genelinde rakibinden üstün oynayıp gol pozisyonu bulan ev sahibi ekip ilk yarının son dakikalarında Ceyhun'la bir gol daha bularak soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdiler.

Ceyhun hat-trick yaptı
İkinci yarı skor avantajını elinde bulunduran Üsküdar Anadoluspor, maçın yıldızı Ceyhun'la bir gol daha bularak mücadeleyi 3-0 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle 18 puana çıkan ve bir maç eksiği ile ikinci sıraya yükselen Tansu Açabey'in talebeleri önümüzdeki hafta Pendikgücü deplasmanına giderken, 5 puanda kalan Küçüksu Yeni Mahallespor'da evinde Koşuyoluspor'u misafir edecek.

































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.