Üsküdar geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştiriyor

Üsküdar geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştiriyor

Üsküdar Gençlik Merkezi, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Kaymakamlığı işbirliği ile Üsküdarlı gençler arasında spor olimpiyatları düzenleniyor.

Geleceğin Aslı Çakır Alptekin'lerini yetiştirmek için yola çıkılan projede Üsküdar'daki tüm lise öğrencilerine açık olarak müsabakalar gerçekleştirilecek. Atletizm, badminton, basketbol, judo, karate, tekvando, futsal, hentbol, güreş, voleybol, yüzme, kros, masa tenisi, satranç olmak üzere 14 dalda düzenlenecek olimpiyatlara son başvuru tarihi 15 Aralık 2012 olarak belirlendi. 

Öğrencilerin başvurularını beden eğitimi öğretmenlerine yapacağı proje küçükler 2001 - 2002, yıldızlar 1999 - 2000, gençler 1995 - 1996 - 1997 - 1998 yaş kategorilerinde yapılacak. 

Olimpiyatlarla ilgili yaptığı açıklamada Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, "Üsküdar'dan bir Aslı Çakır Alptekin olimpiyat şampiyonu oldu, ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Gençlerimizi spora teşvik etmek, ülkemizin gurur duyacağı isimler yetiştirmek için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.