Vali Mutlu'dan milli karatecilere moral

Vali Mutlu'dan milli karatecilere moral

Vali Mutlu, Pazar günü Dünya Kupası Şampiyonası için Fransa'ya gidecek Erkek Milli Karate Takımı'nı ziyaret ederek, şans diledi.

Vali Mutlu, Kumburgaz'a giderek Erkek Milli Takım Kampı'nı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, yönetim kurulu üyesi Cesur Kılıç, Milli Takım Menajeri Zülfikar Yeşil ile Milli takım antrenörleri Ercan İnce, Cengiz Çınar, Deniz Pekyılmaz ve Milli sporcular hazır bulundu. 

Mutlu ve beraberindeki heyete Milli karateci Mehmet Yakan kısa bir gösteri sundu. Başkan Esat Delihasan da Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya ziyaretin anısına milli forma hediye etti. 

Erkek Milli Takım kampında bulunan sporcularla tek tek sohbet eden İstanbul Valisi, karatecilerin dünya ve Avrupa'da kazandıkları başarıları dikkatle dinledi. Karate sporunun ulusla arası arenadaki başarılarının herkes tarafından bilindiğini ve takdir edildiğini belirten Vali Mutlu "Bundan sonra karateyi daha yakından takip edeceğiz. Paris'teki Dünya Şampiyonası'nda her zaman olduğu gibi yine başarılı sonuçlar alınacağına inanıyorum. İnşallah şampiyona dönüşü bu kez tebrik ziyareti için geleceğim" diye konuştu. 

Karate Milli Takımı, Paris'teki Dünya Şampiyonası için 18 Kasım Pazar günü Fransa'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.