Vardarspor liderliğe yükseldi

Vardarspor liderliğe yükseldi

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grubun önemli maçlarından Çamlıcaspor, Vardar karşılaşması Alemdağ Stadında oynandı, Zorlu geçen mücadeleyi 85.dakikada bulduğu golle kazanan Vardarspor grubun yeni lideri oldu.

 İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grubun önemli maçlarından Çamlıcaspor, Vardar karşılaşması Alemdağ Stadında oynandı, Zorlu geçen mücadeleyi 85.dakikada bulduğu golle kazanan Vardarspor grubun yeni lideri oldu. Grubta zor günler geçiren ve düşme tehlikesi yaşayan Çamlıcaspor mutlak kazanmak için çıktığı maçta, son dakikalarında yediği gol ile yenilmekten kurtulamadı. Grubun gizli lideri konumunda bulunan ve bir maç eksiği ile üçüncü sırasındaki Vardar'ın yarıştan kopmamak için kazanması gereken maç grubun en önemli maçlarındandı. Necmettin Ayaz, Erdinç Zengi ve Mustafa Doğukan İpek hakem triosunun mükemmel şekilde idare ettiği mücadeleye iki takımda tutuk başladılar. Net gol pozisyonunun olmadığı mücadelenin ilk yarısı golsüz geçildi. 
İkinci yarıya iki takımda etkili başladı, birbirlerine karşı üstünlük kurmaya çalışan ekiplerden ev sahibi Çamlıcaspor Sacit, Ali Can ve Ali Haydar ile net pozisyonları değerlendiremedi. Vardarspor ise Muammer, Önder ve Serkan ile yakaladığı pozisyonlarda başarılı olamadı. Maçın sonlarına doğru baskılarını arttıran deplasman takımı Vardarspor mücadelenin 85.dakika golü buldu, Muammer'in ceza sahası dışından çektiği sert şutu Çamlıcaspor kalecisi Uğur'un büyük hatası sonucunda filelere gidince Vardarspor 1-0 öne geçti. Golden sonra kısa süreli gerginliklerin olduğu  mücadelede rakibi ile küfürleşen Vardarspor'dan Muzaffer kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan sürede başka gol olmayınca, zorlu deplasmandan 3 puan alan Vardarspor rakiplerininde puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturdu.

STAD : Alemdağ
SAHA KOMSERİ : Cemal Sivrikaya
HAKEMLER : Necmettin Ayaz, Erdinç Zengi, Mustafa Doğukan İpek
ÇAMLICA : Uğur, Erhan, Şükrü(Emrecan), Behçet, Ertan, Nur Ahmet, Fırat, Umut Kaan, Sacit, Ali Can, Ali Haydar(Cengizhan)
Yedekler : Safa, Cengizhan, Eyüp, Sinan, Okan, Berk, Emrecan
VARDAR : Cem, Muzaffer, Fahrettin, Erdi, Mehmet, Süleyman, Muammer, Emircan(Veysel), Serkan(Muhammed), Murat(Berke), Önder
Yedekler : Anıl, Berke, Muhammet, Veysel, Mustafa, Doğan, Cumhur






















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.